Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/06/2016
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


да извървим заедно пътя от Или/Или към И/И

Ритуал по новолуние в Близнаци

5 юни 2016 г. 19 ч.

с Деви

Това новолуние в Близнаци е особено подходящо за помирение на дуалните аспекти в живота ни. Близнаците символизират двете ни страни – рационална (дясна) и интуитивна (лява) , двата аспекта на проявения свят – тъмнината и светлината, двете човешки концепции за материалност и духовност.

Вечната човешка дилема – “какво да избера”, “накъде да поема”, “от какво да се откажа” е просто поредното прорявление на тази дуална реалност.

След като аз лично намерих начин да включа в живота си и да приема и светския и духовен живот, вярвам, че няма нужда сами да се поставяме пред избор. Самият избор ни кара често да се чувстваме притиснати между две решения и това убива радостта от живота.

Каня те, за да прегърнеш и ти Целостта. Не е нужно да избираш. Не е нужно да живееш като пинг понг топче между ИЛИ / ИЛИ.

В този ритуал ще разширим малко кръгозора си, ще отворим широко прозореца на собствената си килия и ще разперим криле, за да полетим към ВСИЧКО, което е на наше разположение.

Енергията на новолунието в Близнаци ще ни помогне да намерим баланса, защото той е точно тук между всичко което е било и всичко, което ще бъде.

Каня те да се разтвориш, да повярваш и просто да БЪДЕШ.

Всичко, което искаш ти вече си. Просто си спомни…

ЦЕНА: НА ДАРЕНИЕ

Няма нужда от предварително записване, просто заповядай на 5 юни в 19 ч. в Център Мандала.

Деви е постигнала в живота си всичко чрез мечтание на новолуние. Нейният многогодишен опит с манифестирането и позволява да споделя от личните си преживявания, а не от книгите. Тя с радост разкрива тайните на успешното проявление с всеки, който дръзва да заяви това, което му принадлежи.

Деви е сътворител на Център за цялостна трансформация “Мандала”, ритрийт център “Тринити” и високовибрационните етерични смес на “11 Moons”. Тя е фасилитатор по семейни констелации, преподавател по виняса, акро и ин йога и любител на играта на живота.

Сподели