Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/05/2016 - 22/05/2016
9:30 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Скъпи приятели,

Моето име е Люис Албанис, терапевт и учител по медитация от Австралия и на 21 и 22 май 2016 г.  заедно с вас ще пре-открием пътя към личностното щастие и любов и към по-задълбочено разбиране с нашия партньор.

Всички ние искаме да сме свободни и щастливи. Много от нас вярват, че свободата и щастието могат да бъдат постигнати чрез външни успехи, и затова сме склонни да виждаме своите препятствията  само “в света отвън” , т.е. в  лицето на хора и ситуации.

Истината, обаче, е, че нашият вътрешен свят определя преживяванията ни във външния свят и едно от основните препятствия вътре в нас е така нареченият Вътрешен критик.

Според дълбинната психология (която засяга подсъзнанието), нашият Вътрешен критик е онази част от нас, която критикува, заклеймява, упреква, обвинява, атакува нас и другите хора безпощадно и постоянно.

Ако някога сте се чувствали:

  • Не-красиви
  • Не-подходящи
  • Не-достатъчни
  • Не-привлекателни
  • “Не достатъчно” слаби (за фигура)
  • Не-нужни
  • Слаби (физически и емоционално)
  • Глупави
  • Че не можете да си отдъхнете, а трябва постоянно да сте заети
  • Постоянно се съмнявате в себе си и решенията си

то  в тези моменти със сигурност сте попаднали под атаките на Вътрешния критик.

Сега може да кажете например: “Да, не се чувствам обичана, но това е защото Калоян ми каза, че не иска да бъде с мен”.

Когато някой се отнася с вас по определен начин, дали вие ще приемете неговото отношение по този или по друг начин, това зависи от интерпретацията на Вътрешния критик. В една и съща ситуация двама души могат да имат различни реакции. Единият може да се почувства дълбоко наранен, докато другият може да махне с ръка и да му мине много по-бързо.

Каква е разликата между тези двама души? Силата на техните вътрешни критици.

Първият човек, който е  дълбоко ранен, е под мощната атака на своя вътрешен критик, докат вторият е атакуван по-малко или въобще не е.

В своите атаки, нашият вътрешен критик значително ограничава възможността ни да обичаме себе си и да обичаме другите. Той ни кара да вярваме, че сме “добри” или “ОК” ако се държим, изглеждаме или сме “успели” по определен начин.

Когато критикът сграбчи нашата връзка със своите остри нокти, често това води до безброй спорове и кавги, с които нараняваме тези, които обичаме, както и те нас.

В рамките на този семинар ще получите детайлна представа за това как тази част вътре в нас ни наранява и ни уврежда качеството на живота и връзките ни, и още повече – ще придобиете едни нови и специфични умения, които ще ви помогнат да се освободите от оковите на вътрешния критик.

Този семинар ще ви помогне по пътя към един по-пълноценен, по-щастлив живот и към по-удовлетворяващи, изпълнени с обич взаимоотношения с партньора и с хората, които обичате.

Надявам се да се запознаем скоро.

С пожелания за любов и благодат,

Люис Албанис

*Семинарът ще се проведе на английски език с превод на български.

**Събитието е подходящо за мъже, жени, обвързани и необвързани.

***Ако сте в процес на лечение за тежки психологически заболяване, за съжаление този семинар няма да бъде подходяща за вас. Моля, обърнете се към вашия терапевт ако не сте сигурни.

Цена: 180 лв

Люис Албанис е родом от Мелбърн, Австралия и има бакалавърска степен по психология. Неговото пътуване към себе си започва още на 19-годишна възраст, когато заминава за Америка, където се обучава при създателите на “Енеаграмата” – Дон Ричард Ризо и Ръс Хъдсън. Завладян от нейната трансформираща сила, той приема съветите на своите учители и след завръщането си в Австралия се включва в школата Ridhwan. Оттогава до днес участва и се обучава в различни практики, сред които Diamond Logos, Випасана медитация (S.N. Goenka), Пътят на любовта (Ошо), неорайхианска телесна терапия и дишане, холотропно дишане, биоенергийно дишане.

Сподели