Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/07/2016
7:00 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


“Много хора мислят, че е нужно да медитират за да достигнат до своята истина, но това от което в действителност имат нужда е да си простят.”
“Прошката е най-мощният начин да се разграничим от миналото и да отворим съзнанието си към сегашния миг.”
Това събитие е за всички, които искат да разберат защо прошката е важна част от духовния път и първа стъпка към развитието на задълбочена медитативна практика. Ще започнем с релаксираща медитация, след това ще получите задълбочена информация за прошката и нейните проявления в живота ни. Ще имате шанс да споделите личен опит и да зададете въпроси. Ще завършим с медитация на тема безграничната любов (в смисъла в който я тълкува будистката философия).
Цена: 20 лв
Водещ: Джеф Оливър става будистки монах в Мианмар през 1993. Посвещава се на така наречената школа Тхеравада, характерна за Югоизточна Азия. Като монах практикува и преподава медитативни техники като Випасана под напъдствието на учителя си Сайдау Янака.
През 2002, Джеф се завръща към светския живот и се посвещава на това да споделя знанията си с ученици по цял свят. Стреми се да направи будистката философия достъпна за широк кръг от хора и да покаже как постулатите на учението успешно могат да бъдат интегрирани в съвременния, забързан начин на живот. Споделя опита си с хора от различни култури и краища на света, обединени от общия интерес към себепознанието. Организира редовни семинари в Тайланд, Малайзия, Сингапур, Индонензия, Турция, Чехия, Словакия, както и в родната си Австралия.
Автор е на три книги – Metta Bhavana или Метта Бхавана (Любяща доброта – популярна форма на медитация в будизма;
See it, Know it, Watch it go или Виж, Познай, Пусни (посветена на медитативната практика Випасана); Forgiveness for Everyone – Прошка за

Сподели