Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 31/07/2016
4:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В хармония ли сте със земята и със заобикалящия ви свят? Чувствате ли се поддържани в това, което правите? Как ви изглежда и как ви въздейства обстановката около вас? Традиция в шаманските практики е редовно да се търси връзката със земята – както тази, на която сме се родили и която обитаваме, така и с Майката Земя. Освен че това е източник на помощ за разрешаване на конкретни проблеми (замърсяване, конфликти и др.), по този начин се гарантира и израстването, развитието, както и осъзнатото и хармонично свързване и съжителство между «човеците» и всичко, което ги заобикаля. Срещата на 31.7. е посветена на тази важна тема.

Шаманските пътувания са форма на интроспективна медитация, при която ние черпим от собствения си извор на мъдрост и знание, за да получим отговори на въпроси от ежедневието. Под въздействието на барабана и гласа на водещата (Евелина) участниците навлизат в едно ниво на възприятие отвъд времето и пространството, при което могат да видят нещата по изненадващ начин, неконтролиран от разума. При редовни пътувания се чувстваме все „по-живи“, по-жизнени и присъстващи тук и сега.

Заповядайте да се разходим и да научим нещо ново заедно!

Цена: 18 лв

Водещ: Евелина

Сподели