Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 07/08/2016
4:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Освен физическото си тяло, ние имаме и фино енергийно тяло, което се състои от звук. Нашата висша духовна същност, или пуруша в йогийската философия, се свързва с физическото тяло чрез това звуково тяло.

Мантра йога съдържа едно важно учение, което ни дава възможност да хармонизираме звуковото си тяло, за да осигурим правилен поток на енергията към физическата ни обвивка. Всяка от буквите в санскрит съответства на определена част от физическото тяло, това формира „мантра пуруша“ – космическият аз (пуруша), изграден от мантри.

Звуковото тяло има отношение към всички фини тела, както и към седемте чакри. То създава физическото тяло, както и го поддържа и енергизира, съдейства за възстановяване на здравето и изчистване на ума. Поради това Мантра Пуруша представлява един от най-добрите методи на аюрведична медицина и мощно средство за повишаване на нашата осъзнатост.

(!) Практиката може да доведе до спонтанно осъзнаване, разчистване и трансформация на упорити ментални и емоционални модели, което често е съпроводено от повторно напомняне и преминаване през тях през последващите дни (бъдете уверени, че сте готови и искате това). В йогийската философия тази конкретна енергийна работа със звук е и начин за трансформация на кармата. Чрез свещените звуци ние предаваме управлението на своята божествена същност, откъдето и идва изцелението по пътища, които невинаги са понятни за ума.

Цена: 18 лв

Водещ: Евелина „Слово и Звук“

Сподели