Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/08/2016
4:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Заповядайте на шаманските срещи под ръководството на Евелина (Слово и Звук)


Шаманското пътуване е форма на интроспективна медитация при която участниците навлизат в един режим на възприятие отвъд времето и пространството. Под звуците на барабана и гласа на водещата въпросите и проблемите, които ни вълнуват, се виждат в различна, често изненадваща светлина, освободена от рационалното мислене. Състоянието на дълбок покой, което се постига при преминаването на мозъчната дейност на тета вълни, дава достъп до дълбоки пластове на подсъзнанието и на клетъчната ни памет. Правят се връзки между образи и събития, между усещания и модели на мислене и поведение, които в една или друга степен въздействат върху живота ни. При редовни пътувания се чувстваме все по-жизнени и присъстващи тук и сега, както и все по-способни да реагираме на ежедневните си ситуации от позиция на една нова дълбочина, стабилност и заземеност в нас самите.

Цена: 20 лева

Водещата срещите, Евелина, се е учила на много неща през живота си – изразяващи се в две дипломи за висше образование в областта на древните езици и култури, лингвистиката и комуникациите, както и обучения в различни звукотерапевтични направления. Още от дете развива два основни интереса – към словото (езиците) и звуците (пеенето и музиката). Страстта към второто я води към операта и класическото пеене, но животът решава така, че от двете страсти се развива трета – и това са практиките Слово и Звук. Те са насочени към преоткриването на личността чрез преоткриването на собствения глас и свързаните с него творчески способности и потенциал за изразяване.

Изучаването на множество древни и съвременни езици отвеждат Евелина до това, което се крие зад конкретния език, дума, звук – тайнството на възникване на живота и всичко, което ни заобикаля, до едно пространство отвъд и преди думите и вече формираните понятия. На това ниво практиките отвеждат всеки до неизказаните му творчески заложби, отвъд вече формирани представи за реалността и за себе си.

 

 

Сподели