Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/09/2016
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ако имате нужда от подкрепа, красиви женствени движения, чиста енергия, да спрете вечното бучене на ума, мотивация да посрещате деня с усмивка и да пробудите сексуалността си, занятието по Мандала е вашето.

Танцът е практика, която ни помага да се отпуснем, да произнесем на глас намерението си и да приемем помощта на Вселената отворено и с лекота. Тя ни дава възможност да се върнем в покоя, в потока на живота и изобилието. Жената твори пространството чрез присъствие, не чрез действие. Да сътворим желания живот с лекота.

Мандала е за жени, които се събуждат без достатъчно енергия за най-любимите си дейности, за тези, които чустват, че сякаш не живеят техния живот, а на някой друг. Танцът помага на дамите да се върнат в телата си, да почустваме връзката с матката си – изворът на женската изначална мъдрост. С две думи да се срещнат със себе си.

 

Потапяйки се в практиката, чрез нея ще:

– Научите техника за правилно формулиране на намерението ви, така че то да се изпълни лесно

– Сте в състояние на лекота, ще събудите сексуалността си, женска сила

– Чувате себе си, тялото си и своите истински желания

– Приемате себе си без маски и без съмнения

 

След няколко занимания танцът съживява творчеството. Казвам съживява, защото то е във всяка жена, но е затрупано от ангажименти и излишни отговорности.

Основната фигура в практиката е осмицата (знакът за безкрайност). Чрез движенията идват осъзнавания за подсъзнателни страхове, емоционални и умствени блокажи. Надигат се остарели програми, наложени от обществото, семейството, възпитанието. Мандала ни помага да ги осъзнаем и да се препрограмираме. Не е необходима предварителна физическа подготовка – движенията може всяка жена.

Допълнителен бонус след танца са комплименти от мъжете, които ще ви казват, че сияете и излъчвате хармония. Непознатите просто ще се взират във вас с отворени уста – един от любимите комплименти на жените.

А за ярката ви сексуалност може да пропуснат да кажат на глас, но вие ще го усещате – начинът, по който влияте на мъжете ще се вижда след всеки следващ танц. Както и начинът, по който влияете на събитията в живота си.

 

Какво ви е необходимо:

Носете дълга пола или рокля, ваши бижута, които искате да заредим енергийно. Ще танцуваме боси. Любителките на нефритени яйца могат да танцуват с тях. Това усилва енергията в женския кръг. Всички, които още нямат яйце, могат да поръчат с отстъпка. Не пийте вода и не приемайте храна поне час и половина преди практиката.

 

Продължителност: 2 часа

В кои случаи НЕ се препоръчва танцът Мандала:

–              При напреднала фаза на рак

–              При напреднала фаза на доброкачествени тумори

–              При напреднала фаза на миома

–              При операция или раждане чрез секцио преди по-малко от 6 месеца

–              Жени с остри вирусни или инфекциозни заболявания

–              При остри ставни заболявания

–              При диабет, ако имате нужда често от инсулин и хидратиране

–              При епилепсия, шизофрения и други серизни психически заболявания

 

Задължително предварително записване!

Цена: 25 лв в деня на събитието

20 лева (Ако платите веднага при записването си на рецепция, 10% отстъпка – 18 лв.)

 

 


Водещ: Петя Коленцова

 

Петя Коленцова е сред първите сертифицирани преподаватели по редовни занятия по танца Мандала в България. Знанията за сакралния танц получава от Натали Вита от Москва, ученичка на създателката на Мандала – Мая Мандала.  Българската й преподавателка е Диана Ананда.

Петя е сертифицирана да преподава и практиката «Пробуждане на източника». Преминала е множество курсове за личностно развитие, усилване на женската енергия и шамански практики.

Петя е и инициирана и сертифицирана да предава Рейки първи и второ ниво при мастер Малгожата Борковска от Полша.

Повече за нея вижте в нейната фейсбук страница: Petya Mandala Dance

 

При въпроси за практиката Петя е готова да ви отговори на тел. 0885 645 794 или petyakolentsova@gmail.com

 

Отзиви от клиентки на Петя:

 

Елина, 27 г.:

 

Танцувам Мандала от няколко месеца. Този танц е магия, енергия и любов. След всяка практика усещам спокойствие и лекота, сякаш нещата си идват на мястото.

В забързаното ни ежедневие забравяме да поспрем за малко и да се вгледаме в себе си, да се запитаме какво наистина искаме. Това се случва на Мандала – „ровиш“ дълбоко в себе си и изказваш намерение, това, което усещаш като желание в този момент. На първите практики се чувствах схваната, с напрежение по тялото, но с времето всичко отмина и „товара“ от раменете ми падна. Започнаха да се случват желанията, усещам по-голямо мъжко внимание и нещата ми се получават по-лесно (или може би просто аз започнах да приемам всичко по-леко :)).

Пете, благодаря ти, че споделяш с нас тази магия и ни помагаш и подкрепяш!

 

Даниела, 30 г.:

 

В момент, в който думите се бяха заградили в мен, Петя и нейните напътствия ми помогнаха да взема важно решение в живота ми и да се почувствам уверена, за да изкажа това, което ми тежеше! Сега уверено вървя напред през живота и знам, че, когато имам нужда Петя отново ще ми помогнете да изрека решението, което зрее в душата ми! Благодаря ти, слънчева!

Танцът Мандала за мен беше много ново изживяване, което ми помогна да се отпусна и определено искам да танцувам отново.

 

Мая, 21 г.:

 

Досега съм била само на една консултация с Петя и два пъти на танц Мандала. За това кратко време в мен се промениха много неща – осъзнах кое ме е дърпало назад, как аз сама се ограничавам от желанията си, чувствам се по-спокойна и женствена. След срещата с нея започна процес на промяна, началото на който се усети много бързо и вече имам първите резултати. Единственото, което направих, за да започне процеса беше, че бях готова за него и че се доверих на Петя. Тя улови скритото в думите и емоциите ми и го изкара наяве. Важното е човек да иска да си помогне и да има кой да го води в процеса. А Петя е прекрасен водач!

Сподели