Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/08/2016 - 28/08/2016
5:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Добре дошли на нашето първо събитие- първия в България Тренинг по Тибетски пулсации, система за личностно развитие и самоусъвършенстване, разработена с помощта на самия Ошо!

Целта на Тибетската Йога на пулсациите е да „рзтвори” шоковете, които се проявяват като блокажи на електрическия поток в нашата нервна система, чрез медитация и релаксация. Това води до свободно движение на енергията и появата на чувство на дълбока хармония, спокойствие и разхлабленост, и увереност в собствените възможности.
В този цикъл ще работим с основата на гръбначния стълб- На тази група подробно ще разгледаме как изглежда енергийния дисбаланс във веригата на основата на гръбнака и ще работим за постигането на енергийно стабилизиране и хармонизиране на потока на енергията.
Тренинга ще води Чита Мунц (Германия)- дългогодишен ученик на Ошо.

 

Програма:

Петък (26.08) – 17:30 – 20:30

Събота и неделя  (27 – 28.08) – 10:30 – 20:30ч.

Цена:

Цена на групата 300 лв. При ранно записване (до 15.08.)- 270 лв.

При записване на двете групи («Астро разстановки» и «Тренинг по Тибетски пулсации»)- цена 540 лв. При записване на едната до 15.08., а на другата след това- 520 лв. При записване и на двете до 15.08.- 500 лв.

При записване само на «Астро разстановки» до 30.08.- 270 лв.

Също така се провежда записване на Индивидуални сесии, на които може по- подробно да се проработят поставените задачи.

Повече информация за самите Тибетски пулсации, за това какво представляват и как работят- на сайта: http://innerway.eu/

За участие можете да се запишете на GSM: 0888762460, ел. поща- innerway@abv.bg, а също така и на място в център Мандала или да ползвате следната форма: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeX2IxtJUmoEUZlJ0…/viewform
ВНИМАНИЕ: Срокът за ранното записване (с отстъпки) е удължен до 18.08.

Моля заповядайте! Очакваме Ви! 🙂
Водещ:

Групата води Chitta M. Munz

Чита Мунц е от Германия. Занимава се с Тибетски пулсации и източни философии от повече от 25 години. В продължение на 12 години се е учил от самия Ошо в комуната му в Пуна. Въпреки многобройните курсове и семинари, които организират както в Европа, така и по целя свят (само малка част от местата където са създадени и продължават да се водят успешни групи са: Италия, Франция, Русия, Тайланд, а има и още много други), към настоящия момент той, заедно със съпругата си- Ма Дева Калпа (също дългогодишна ученичка на Ошо), живеят и работят основно в родината си, в създадения от тях- Padmasambhava e.V център. в Шварцвалд.Той има креативен подход към комбинирането на богатия си жизнен опит от Тибетските пулсации, изкуство, музика, театър и медитации за да създаде сигурна и изпълнена с любов среда за трансформиране на участниците. Той внася в този процес своя уникален опит, помагайки  на хората да открият за себе си какво лежи вътре в тях, по един лек, хумористичен и неосъждащ начин.

 

Сподели