Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/09/2016 - 02/10/2016
9:00 am - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Понякога животът ни води до ситуации, в които се чувстваме изгубени и несигурни. И започваме да се чудим дали сме на правилното място, на правилната работа или дали сме с правилния партньор…И пък просто може би се чудим защо и за какво сте тук!!!
Един семинар не може да даде всички отговори в живота ни , но може чрез груповата енергия и умелата подкрепа на водещия да ни отведе по-дълбоко, по-навътре – там където обитава истинския Аз. Може да ни вдъхнови и да внесе яснота.
А тук това ще се случи чрез работа в малки групи, в които ще разиграваме реални ситуации,по такъв наичн, че ще можем да усетим и да открием какво ни пасва и какво не. В ситуациите, в които трябва да избираме ще бъдем насърчени да не следваме пътя на рационалния ум, а по-скоро да се доверим на енергията в тялото, която ясно показва най-добрият път. И единственото , което се изискав от нас е нашата отвореност и желание да експериментираме, в атмосфера на реалксация и медитация. И това със сигурност ще доведе до яснота .
Всеки участник е добре дошъл да внесе в пространството на семинара трудни теми и ситуации от ежедневието си. Заедно ще изследваме в дълбочина истинския енергиен поток, който стои зад тях, за да намерим повече яснота, радост и релаксация.
Този семинар е изцяло практически. В него няма теоретична част – всичко , което научавате и откривате е чрез следване на собстената енергия и опитност. Чрез медитация.Защото това е и основнто качество на водещия – в атмосфера на любов и приемане да помогне на всеки един от участниците да се срещне с истинският си аз и да го приеме такъв какъвто е. Неговият уникален подход създава едно усещане на топлина и пълно отпускане в това, което си. Усещането, че си достатъчен точно какъвто си. И тогава си готов да виждаш ясно и да усетиш истинската си енергия.
–––––––––––––––––
ЗА ВОДЕЩИЯ
Ананд Свабаво работи 5 години като начален учител преди през 1979 да се срещне с индийския мистик Ошо. След тази среща той живее и работи 15 години в различни Ошо комуни по света, където открива за себе си изкуството да превърнеш ежедневието си в медитация.
Понастоящем живее в Холандия и води семинари на много места по света, като прилага собствен подход за вплитане на медитацията и наблюдението в ежедневието и приемане на живота с лекота и радост. От повече от 10 години провежда ежегодно семинари у нас, които се радват на голям интерес сред търсещите духовно израстване в България. Също така дава индивидуални сесии с Енергийно таро и Енергийно четене.
–––––––––––––-
Практическа информация:
Цена : 330 лв ( 280 лв до 20 септември)
Дати : 30 септ, 1окт, 2 окт – по цял цен до 18.30 часа
За информация : Бахуля ( Елвира) – 0888 286 984

Сподели