Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/02/2016 - 07/02/2016
2:00 pm - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Асистенти: Деви и Мокша

Нашата акро йога учителка от Гърция – Арети ще ни гостува за втори път в България на 7 и 8 февруари. Ако обичате да се движите, да практикувате йога и акробатика, да общувате чрез допир и да опитвате нови неща за пръв път, то този семинар е точно за вас. Ако имате някакъв опит в акро йогата, Арети и Константинос с радост ще надградят и ще ви запознаят с така наречените перални – действие в 4 стъпки, което се повтаря и се получава една хармонична и красива последователност. Чрез тези добре построени серии от акро йога пози, съчетани в красива последователност ще ви предизвикаме да развиете потенциала на тялото и умът си по възможно най-безопасния начин, докато усъвършенствате техниките на фундаменталните позиции. За тези от вас, които са по-нови в акро йога, ще бъдат представени основните принципи на партньорското летене и ще ви бъде дадена възможост бързо да напреднете върху тази стабилна основа.
Арети е сертифицирана акро йога 2-ро ниво преподаватели от Гърция ще споделят своя опит и ще ви тонизират, ще споделят умни трикове и интересни преходи. И накрая, но не и по важност ще изживеете блаженството на Тай масаж сесиите, с които да се заземите и да релаксирате след летенето.
Уъркшопа е отворен за всички и ще бъде адаптиран според вашето ниво. Ще бъде ориентиран предимно към акробатика и ще бъде преподаван на английски и ако има нужда с превод на български.

Програма

Събота 6. 02.2016 от 14 до 20 ч.
Неделя 7.02.2016 от 10 до 16 ч.

Цена и записване

Целият семинар – 140 лв
Един ден – 8о лв

Локация :
Мандала Център
бул. Мария Луиза 58, ет. 5
1202 София

Само с предварително записване и заплащане на капаро

Тел; + 359 0894- 488809
info@yogamandala.net
http://www.yogamandala.net/

 

Биография на Арети Тзироу (areti@acroyoga.org)

Родена и израстнала в слънчев Солун, още от ранна възраст се въвлякох в света на балета страстно. Започнах с практикуването на йога вкъщи по време на студентските си години, следвайки ДВД инструкции в собствения си хол. Почувствах се изключително заземена и това ме отведе до моя пръв учител – Константинос Карафулидис, при когото започнах редовни Хата йога практики. След като завърших бакалавър по Гръцка средновековна литература и магистърска програма по Театрални изкуства, направих също 200 часа за сертифициране към Международната Йога Федерация . Скочих към обучаването , пълна с ентусиазъм да споделя страстта си с другите, не само на земята , но също и във въздуха. През 2013 продължих обучението си в Sunshine House, завършвайки 60 часа интензивен курс по Тай масаж, под ръководството на Кришнатаки. По същото време взех и сертификата си за Аеро Йога и започна моята мания по летене. Акро йога дойде в живота ми изведнъж, като че ли за да ми напомни , че всичко опира до доверието. Омагьосана от акройогистката философия, аз обожавам да помагам на хората са намират собствената си увереност и да засияват чрез лекотата на играта.

Сподели