Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/04/2016
2:30 pm - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


17 април 14:30 – 18:30

в Мандала център София

с Деви и Мокша

Семинарът е подходящ както за двойки, така и за приятели, експериментатори и търсачи на нови усещания. Може да дойдете с партньор или сам.

Акро йога ти поставя криле. И буквално и символично. Преобръщаш се, разчупваш се, свързваш се, смееш се, преодоляваш се, търкаляш се, достигаш нови вътрешни и външни висини. И всичко това в компанията на друго човешко същество, точно като теб – с радости и тъги, което също търси себе си чрез опита. Акро йога ти дава възможност да съпреживееш релността чрез партниране и игра и да станеш по-толерантен в общуването си.

Акро йога е социална практика, която води до дълбока лична трансформация. Практикуващият е изправя и преодолява страховете си, култивира доверие и буквално се научава да лети, подкрепян отдолу. В акро йогата има три роли, през които всеки може да мине, или да избере тази, която най-добре му пасва, а именно: спотър (пазител), летец и база (основа).

В този семинар по акро йога ще се запознаем с два аспекта на летенето: терапевтично и акробатично. При терапевтичното летене основата е активна и е „даваща“, а летеца е пасивен и е „получаващ“. При акробатичното летене и двамата са активни и се изисква добър контрол и координация, но дори и човек да е съвсем начинаещ може да се научи, тъй като работата на спотъра е да пази и да не позволи падане.

Тази партньорска практика се основава на изграждане на доверие и връзка и е достъпна за всички нива на практикуващи. Ще имате възможност да овладеете различни техники и похвати, за да се превърнете в стабилна база или грациозен летец. Ще можете да пренесете техниките и играта в свободното си време и да имате още един супер забавен и дълбоко свързващ начин на общуване.

Програма:

14:30 – кръг, загрявка и игри

15:00 – 17:00 ч. – акробатично летене – теория и похвати + преходи за начинаещи и средно ниво + acro yoga playground ( групови игри с летене)

17 – 17:45 ч. – Терапевтично летене (тук летците ще получат тай масаж във въздуха)

17:55 – 18:30 ч. Тай масаж за базите

Тай масаж

Цена за 1 човек за целия семинар – 40 лв

Цена за 2 партньори – 70 лв

С предварително записване:

0894488809

info@yogamandala.net

www.yogamandala.net

fb: Acro yoga cosmos Sofia

Сподели