Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/09/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Практиките по Аерофит с Рада се възобновяват след двумесечна лятна пауза.
В понеделник (03.09) от 18:30ч. в yogamandala си подарете есенно вдъхновение с Аерофит и дъъъъълга водена релаксация в хамак.

След практиката по Аерофит ще отпуснем тялото и ще се впуснем във вътрешно пътуване към себе си. Целта ще бъде състоянието на покой и хармония, което да познаем и да интегрираме в живота си.
Фокусът ще бъде ТВОРЧЕСТВО и ВДЪХНОВЕНИЕ, а усещането Ви след часа ще бъде разгръщане на всички нива.

Местата са ограничени. Необходимо е предварително записване на тел.+359894488809 или на info@yogamandala.net

Какво е Аерофит с Рада?
АероФит е тонизираща и заздравяваща практика, съчетаваща физически упражнения, заимствани от йога, пилатес, тае бо, стречинг и каланетика.
С помощта на хамак от еластична коприна ще издължим гръбначния си стълб и ще изправим стойката си.

В продължение на един час активно изчистваме лимфната система и токсините в тялото си, премахваме блокажи, подобряваме кръвообращението, повишаваме енергията, имунитета и метаболизма си. Някои от позите и упражненията ни дават възможност за повече разтягане и огъвкавяване, докато други градят силата ни. Специално внимание обръщаме на елементите вътре в нас, а обърнатите пози вече няма да представляват трудност дори за начинаещите.

Практиката е изключително полезна за болки във врата, гърба и кръста. Помага ни да се освободим от стреса и напрежението, както и да намерим вътрешен баланс, да се свържем с детето във всеки един от нас. Умът ни постепенно се изчиства и успокоява, като повишава нивото ни на концентрация. По време на релаксацията в края на часа ще сме съзнателни за тялото си, като напълно ще го отпуснем в нежната прегръдка на хамака. Така ще възстановим връзката с вътрешната си същност докато тялото отпочива ефективно.

Цена – 13 лв (важат карти Мултиспорт)

Сподели