Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/05/2017
2:45 pm - 4:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Знаем колко обичате релаксацията в хамак, затова организираме това специално събитие за Вас. 🙂

След практиката по Аерофит* ще отпуснем тялото и ще се впуснем във вътрешно пътуване към себе си. Целта ще бъде състоянието на покой и хармония, което да познаем и да интегрираме в живота си. Ще открием пространството в себе си, от което черпим СИЛА и ВДЪХНОВЕНИЕ, създавайки мощна връзка с него.

 

Местата са ограничени, а групата – малка.
Необходимо е предварително записване на тел. 0894 48 88 09

*АероФит е тонизираща и заздравяваща практика, съчетаваща физически упражнения, заимствани от йога, пилатес, тае бо, стречинг и каланетика, изпълнявани с лекота. С помощта на хамак от нежна еластична материя ще издължим гръбначния си стълб и ще изправим стойката си. В продължение на един час активно изчистваме лимфната система и токсините в тялото си, премахваме блокажи, подобряваме кръвообращението, повишаваме енергията, имунитета и метаболизма си. Някои от позите и упражненията ни дават възможност за повече разтягане и огъвкавяване, докато други градят силата ни. Специално внимание обръщаме на стихиите вътре в нас, а обърнатите пози вече няма да представляват трудност дори за начинаещите. Практиката е изключително полезна за болки във врата, гърба и кръста. Помага ни да се освободим от стреса и напрежението, както и да намерим вътрешен баланс, да се свържем с детето във всеки един от нас. Умът ни постепенно се успокоява, като повишава нивото ни на концентрация. По време на релаксацията в края на часа ще сме съзнателни за тялото си, като напълно ще го отпуснем в нежната прегръдка на хамака. Така ще възстановим връзката с вътрешната си същност, докато тялото отпочива ефективно.

 

Цена: 18 лв

Казвам се Рада и съм от онези хора, които обичат да търсят. Обичам да търся себе си, да търся другите и да търся из Вселената. Обичам да уча, откривам, приемам и дарявам. Интересувам се от здравословен начин на живот, от древни практики за лечение и връзка с Вселената. Участвам активно в организацията на Темаскал – древна церемония за пречистване, част от индианската културна традиция. Инструктор съм по Антигравити йога от 2013г., имам завършено обучение по хатха и ащанга йога към Yoga Alliance и по „Масаж – Рефлексотерапия“ към НСА.

Сподели