Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/06/2018
2:00 pm - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Комплекс от леки за изпълнение, но ефективни упражнения, за нормализиране на дишането, храносмилателната система, изправяне на стойката и гърба. По време на занятието ще бъдат споделени позитивни практики, приложими във всекидневието на всеки от нас, с които да подобрим личното си здраве, състояние и присъствие.
За практиката ви препоръчваме удобно облекло, което да позволява лесно дижение.
„Препоръчвам това практическо занятие на всеки, който иска да научи как да бъде по-здрав, радостен и успешен в живота си.“ Водещ – Борис Семеняк, Украйна
 
Борис Семеняк е журналист и фотограф. През 90те завършва Психология в Москва. Казва, че за него животът се променя след пътуване до Индия и оттогава се е посветил на изучаването и прилагането на система за екология на мислите, която всъщност е наука за чистотата и здравето ни.
Вече 13 години активно изучава енергийната и информационна структура на човека и може да обясни връзката между нашите мисли и реалното ни физическо, емоционално и психическо състояние.
Изучава задълбочено каналите и меридианите в човешкото тяло, както и тяхното взаимодействие с всички енергийни структури на физическите органи в тялото. Специализира в Медицинския Университет в Лвов и получава разрешително за работа като био-енерготерапевт от Министерство на здравеопазването в Украйна. Учи физиотерапия в Словения и преподава своя методика от дихателни и физически упражнения за лечение и подобряване на здравето. Пътува и работи в цяла Европа и за първи път ще пристигне в България в края на месец юни.
Вълнува се от въпросите, които времето поставя пред човека и семейството, и вярва, че здравето на детето ни е в непосредствена свързаност с нашето лично здраве, мисли и настроения. Това са и темите, които най-често поставя по време на своите пътувания. Женен е, има двама сина и е горд дядо на две прекрасни внучки.

За повече информация и да запазите своето място – 0887 37 49 49
 
цена за участие: 30.00 лв. 
Сподели