Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/10/2018
2:00 pm - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Приятели, въодушевени сме да ви представим това уникално по рода си мистично, музикално събитие !

Любовта ни към звука и и източните практики ни накараха да се съберем и да направим за вас това вълшебно иЗживяване още по-дълбоко и мощно. Аз – Георги Ранчев и Ед Коев ще се погрижим за всичките ви сетива, особено слуховите и ще ви пренесем в свят изпълнен с мистерии, отвъд Предела на познатия за вас свят.

Чрез музика, специално подбрана и модифицирана на момента от Ед, ще активизираме спомени, емоции и усещания, които да ви върнат в регресии или пък да ви изпратят напред в бъдещето! Пригответе за прожекции от собствения ви ум, които никой сценаристки филм не би могъл да сътвори и да отвори. Не виждани и не чувани сюжети, които само вашето уникално подсъзнание може да измисли.

Докато правим йога ще се насладим на музиката, която Ед ще завихри
, а по време на гонг медитацията, той ще окраси епичната атмосфера с музикални окраски, които да раЗвинтят фантазията ни до краен предел.

В това състояние между съня и реалността, ще се срещнем с дълбочината на вътрешния си свят и ще отидем на места, които са достъпни само за съзнанието .

Водещи:
Георги Ранчев – Йога учител, звуков терапевт

Ed Koev – Dj и продуцент

Място: Yoga Mandala (Мария Луиза 58)
Дата и час: 21.10.2018 неделя 14:00-16:00.

Цена 18лв (Карти Мултиспорт важат), карти Мандала важат с 8 лв доплащане

Сподели