Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/01/2015 - 18/01/2015
All Day

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Използвай света, за да тренираш чувствителността си. Винаги помни: ако можеш да ставаш все по-чувствителен и по-чувствителен, всичко ще се подреди точно както трябва.. ОШО

 

Когато спреш да правиш,да се опитваш и просто за момент си вземеш почивка, ти отново се свързваш директно със сетивата си. Правилният старт за този процес е да станеш още по-чувствителен за света около себе си . И това ще случи по време на нашия тридневен процес където с помощта на медитативни техники и прости упражнения първо ще се свържем с тази чувствителност и после й позволим да се втурне навътре, към нашия вътрешен дом. И от това релаксирано присъствие ще израстне връзката с нашата интуиция, с нашето вътрешно знание. А тази връзка ще даде яснота, познание и нова свежест на твоя живот.

 

С уникалния си, спонтанен подход за работа с хора, водещият Ананд Свабаво, следва нуждите както на всеки от участниците, така и на цялата група. Понякога той измисля на момента различни енергийни упражнения, които са най-полезни конкретния участник или група. А друг път остaвя нещата да се случват от само себе си, без да влага нищо друго освен осъзнаване в тях. А да участваш в такъв процес само по себе си е уникално усещане за сливане с енергията на живота.

Целият процес е вдъхновен от визията на Ошо за съвременния човек и съдържа медитации и техники, създадени от него.
––––––––––––––––
Ананд Свабаво работи 5 години като начален учител преди през 1979 да се срещне с индийския мистик Ошо. След тази среща той живее и работи 15 години в различни Ошо комуни по света, където открива за себе си изкуството да превърнеш ежедневието си в медитация.
Понастоящем живее в Холандия и води семинари на много места по света, като прилага собствен подход за вплитане на медитацията и наблюдението в ежедневието и приемане на живота с лекота и радост. От повече от 8 години провежда ежегодно семинари у нас, които се радват на голям интерес сред търсещите духовно израстване в България.

Също така дава индивидуални сесии с Енергийно таро и Енергийно четене.
––––––––––––––––
За записване и информация: Бахуля ( Елвира) – 0888 286984 ; elvirab@mail.bg

Цена: 300 лв

Сподели