Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/11/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В главите ни жужат множество гласове, които често си противоречат и създават вътрешни конфликти. Много от нас живеят в непрестанен информационен поток, общуване и енергиен обмен с много хора и рядко си даваме миг истински дълбок покой. Без този покой е невъзможно да чуем гласът, който често ни говори не с думи и логика, а ни се явява чрез картини, образи, усещания и ниво на енергията ни. Това е гласът на душата ни. Представи си, че душата ти вижда всичко и тя ти праща послания, които да те водят по пътя към онези опитности, от които тя има нужда за да се обогати. 

В тази ароматна сесия ще притихнем, за да направим място за този вътрешен глас да се прояви. И ще генерираме куража да вярваме на онова, което чуваме. 

Този глас черпи информация от Духа. А когато изравним енергията си с тази на Духа лекотата ни движи напред ефирно и леко през вълните на живота. 

Ще се научим да различаваме нашият вътрешен глас (на истината) от привнесените гласове, които ни държат в плен на миналото. 

Ще подкрепим собствения си глас чрез масла, визуализации, утвърждения и звуци, така че словото ни да е ясно и чуто. 

Ще опознаем трите вътрешни пространства, в които можем да проверяваме истинноста на твърденията на вътрешните гласове. 

Ще се научим да пускаме котва в харата, за да сме центрирани и спокойни в ежедневието.

Етеричните масла, които са есенцията на растенията и естествени фасилитатори на трансформация, ще ни въведат в състояние на дълбока релаксация и ще ни пренесат в приказната вътрешна градина, където душата ни очаква да се завърнем у дома. 

Водещ Деви – www.deviflow.com/devi 

Цена 13 лв. Важат карти Мултиспорт. 

С предварително записване на 0894488809

info@yogamandala.net

Сподели