Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/02/2016
1:30 pm - 3:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Какво за вас е любовта? Как разбирате, че е любов? Кои са източниците на любов в живота ви? Как проявявате своята любов? Какво означава да обичаш себе си?

Ако имате нужда от повече любов в живота си, просто си позволете да се случи. Потърсете я. Създайте я. Поканете я. Живейте я.

Какво правим ние, за да привличаме или да не привличаме любов, как се държим с партньора си, каква е динамиката на нашите отношения с другите хора в живота ни и как се отнасяме към себе си.

Елате в света на любовта, където заедно чрез рисуването ще се потопим в непознатото, за да намерим отговорите на тези и много други въпроси, свързани със самите нас и любовта.

Арт сесиите представляват едно пътуване навътре. Процес на изследване и осъзнаване на нашата вътрешна реалност и взаимодействието ни със заобикалящата ни среда с цел себепознание, личностно израстване и разгръщане на максималният ни потенциал. Посредством използването на различни арт техники и упражнения, имаме възможността да се свържем с неизчерпаемия източник на нашите вътрешни ресурси и да придобием по-голяма увереност в собствените си сили и възможности. Арт сесиите създават безопасно пространство, в което всеки може да използва въображението си на воля и да експериментира свободно без да бъде оценяван или форматиран. Арт сесиите са място, където чрез рисуването човек може да опознае своите емоции, реакции, решения, действия и да разбере кои са неговите движещи мотиви в една среда без начертани рамки и ограничения, правилно и неправилно. По време на сесиите откриваме как да бъдем честни със себе си.Учим се да се изразяваме свободно чрез рисуване, да разширяваме нашето полезрение. Генерираме алтернативни решения, засилваме нашата креативност и визия,откриваме нашите ограничаващи мисли и убеждения и се стремим да ги преработим в конструктивни, за да постигнем онова, което наистина желаем.

Участвайки в този творчески процес, човек има възможност да се освободи от ненужните, неработещи неща от живота си, да се фокусира върху работещите и положителните, да се научи да използва ресурсите ,с които разполага.Учи се да чува своя вътрешен глас и да се доверява на интуицията си. Чрез изкуството човек събужда твореца в себе си и открива своя Вътрешен лидер, създава своята реалност, такава, каквато я харесва.

Сесиите са подходящи за всеки, който иска да постигне по-дълбоко ниво на себепознание и връзка със себе си, себеприемане, хармония и баланс, да трансформира стари преживявания, които му пречат, да се разтовари от стреса или просто да се зареди с положителна енергия.

За да участвате в арт сесиите, не е необходимо да можете да рисувате или да имате предишен опит. При сесиите вниманието не е насочено към крайния резултат – рисунката, а към самия процес. Важно е това, което се случва с вас, докато създавате своите творения.

Сесиите се водят от Силвия Трифонова, арт инструктор, сертифициран и акредитиран коуч към Международната коучинг федерация /ICF/, директор „Комуникации“ Ай Си Еф България.

Моля, носете удобни дрехи, такива, каквито можете да изцапате. Всички материали са осигурени на място.

Цена: 30 лв/ човек, 55 лв/двойка

Сподели