Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/06/2016
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Четири дни след лятното слънцестоене, идва ред на четвъртата сбирка от поредицата „Астро приключение“. В астрологията 21 юни се нарична „портата на човечеството“, защото отбелязва момента, когато светлината владее с пълна сила. А най-характерната черта на човечеството и входна врата към всички нас са чувствата. С тях навлизаме на територията на Рака – водният знак, чието мото е „Аз чувствам“.

По време на срещата, ще опознаем подробно знака Рак, който управлява емоциите ни, дома и семейството, образът на майката, желанието да обгрижваме, защитаваме и подкрепяме. Ще разберем как да използваме тези характеристики на Рака и към коя сфера от живота си да ги насочим, спрямо собствения ни хороскоп.

ВАЖНО:
Събитието се провежда само с предварително записване! В случай че присъствате за първи път, моля при записването да посочите ДАТА, МЯСТО и ЧАС на раждане за изготвяне на личната ви рождена карта (хороскоп)! Ако сте присъствали на предходните събития, моля донесете рождената карта със себе си (при записването посочете само име)!

ЗА ЗАПИСВАНЕ: център Мандала – info@yogamandala.net или 0894488809

ЦЕНА: 22 лв.

ЗА ПОРЕДИЦАТА „АСТРО ПРИКЛЮЧЕНИЕ“:
Всеки от нас има 12-те зодиакални знака в своята рождена карта и те управляват определена сфера от нашия живот. Но често енергията на повечето знаци остава в спящо състояние в нас. С поредицата „Астро приключение“, в продължение на 12 месеца, всеки месец ще събуждаме енергията на знака, през който преминава Слънцето в момента (зодията, която е активна). Ще опознаваме всеки зодиакален знак поотделно, за да разберем какви са уроците, които той ни носи, ще се учим как да абсорбираме енергията му и към коя сфера от живота си да я насочваме в хода на месеца.
По време астро приключението ще възстановим всяка област от живота си, като дадем тласък в преследването на нашите финансови, романтични, семейни, здравословни и други цели. Ще развием способността да отстраняваме ограниченията на собствената си рождена карта, да поправяме грешки, да увеличаваме силите си и да достигаме своите
мечти!

ВОДЕЩА: Мими Петкова
Мими е сертифициран астролог и член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“. Понастоящем се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг“.
Освен с астрология, Мими се занимава активно и с йога. Практикува от 2005 г. и е дипломиран инструктор по класическа (Хатха), аеро и детска йога. Има посвещение в рейки и е преминала редица специализирани семинари по йога и балансиран начин на живот, сред които обучение по приложна психология, курс по ведическо хранене и др.

Сподели