Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/03/2016
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


С пролетното равноденствие Слънцето навлиза в Овен – в природата започва нов жизнен цикъл, а в астрологията – Нова астрологична година. В първата събота след равноденствието, ще поставим началото на нашето ново „Астро приключение“ през зодиака, синхронизирайки се с огнената енергия на Овена!

По време на събитието:
– ще се запознаем подробно със знака и ще учим как да култивираме в себе си неговите качества: желание за действие, лидерство, сила, директност и инициатива;
– ще набележим целите си за Новата астро година;
– ще инициираме Новото с ритуал на Овена;

ВАЖНО:
Участието в събитието става само с предварително записване! В случай че присъствате за първи път, при записването посочете ДАТА, МЯСТО и ЧАС на раждане за изготвяне на личната ви астро карта! Ако сте присъствали преди, при записването посочете само име и носете своята астро картата в деня на събитието!

ЗА ЗАПИСВАНЕ: център Мандала – info@yogamandala.net или 0894 488 809

ЦЕНА: 22 лв.

ЗА ПОРЕДИЦАТА „АСТРО ПРИКЛЮЧЕНИЕ“:
Всеки от нас има 12-те зодиакални знака в своята рождена карта и те управляват определена сфера от нашия живот. Но често енергията на повечето знаци остава в спящо състояние у нас. С поредицата „Астро приключение“, в продължение на 12 месеца събуждаме енергията на знака, през който се движи Слънцето в момента (зодията, която е активна). Опознаваме подробно всеки зодиакален знак, за да разберем какви са уроците, които той ни носи, учим се как да активираме енергията му и към коя сфера от живота си да я насочваме.
В хода на Астро приключението, преминавайки през всички знаци, ние вливаме енергия във всяка област от живота си и даваме тласък в постигането на своите цели по различните фронтове – любов, здраве, финанси, кариера и т.н. Развиваме способността да отстраняваме ограниченията на собствената си рождена карта и да увеличаваме силите си, за да достигаме своите мечти!

ВОДЕЩА: Мими Петкова
Мими е сертифициран астролог и член на Съюз на астролозите „И. Станчев“. Преподава астрология и прави лични консултации.
Освен с астрология, Мими се занимава професионално с йога. Практикува повече от 10 години и е дипломиран инструктор по класическа (Хатха), аеро и детска йога, и йога през бременността.
В допълнение, тя е преминала редица специализирани семинари по балансиран живот, сред които обучение по приложна психология, курс по ведическо хранене, рейки и др. Понастоящем се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг“.

Сподели