Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/04/2018
3:00 pm - 5:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ауричното пречистване е фина техника и възможност за вашата лична трансформация, хармонизиране и активиране на способностите и състоянието ви от вашите Висши нива.
Работи се с Висшето ви позволение и със съдействието на архангелска енергия, космически лъчи и енергиите на възнесените учители, както и със специални екипи.
Пречистването е възможност за свързване на връзката тяло-личност-душа за истинско общуване с вашите духовни нива и правилно канализиране на светлината.
Анулират се кармични договори. Балансират се всички чакри и тела и се подобрява връзката със земята за стабилна реализация и проява тук и сега. Пречистването е средство за отстраняване на натрапени присъствия, окупанти, импланти, всякакви енергийни дразнители и дисбаланси по фините тела. Прекъсват се кармични връзки, портали и проходи, корди, куки и всякакви връзки, които обвързват вашите чакри с чакрите на други хора или Ви свързват с места. Отстраняват се стари мисъл-форми, кристализирали модели и всякакви травми, които блокират и забавят вече ненужно развитието Ви. Работи се и за отстраняване на ограничаващи печати, холограми и ненужни символи по вашите тела.
Чрез ауричното пречистване се затварят микрочерни дупки и пробойни в аурата, хармонизират се вашите електромагнитни тела и оси, влияещи на здравето ви, на тонуса, обмяната на вещества, денонощния цикъл и т.н.
Накрая се спуска ченълинг (информация) за насоките, които, ако желаете, да предприемете, или важна за вас информация, която е полезно да чуете.
Всяко аурично пречистване се провежда специфично за този, който го предприема и така и се преживява. Ауричното пречистване е за всеки, който желае свобода, стабилност и духовно развитие и е насочен към тази възможност.

Предстои ви промяна, осъзнаване и еволюция!

Цена:
Цена: 28 лв.

Водещ:
Мая Митрева

Сподели