Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/07/2018
7:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Заниманията ни ще са насочени към сърдечната чакра – седалището на Любовта.

Както знаете Анахата(името на сърдечната чакра) е свързана с имунната система, ръцете, белите дробове и тимусната жлеза. Главните области от психиката върху, които се разпростира тази чакра са отношенията, любовта, баланса, състраданието, предаността, привързаността...
През цялото време ще пречистваме и разгръщаме потенциала на този енергиен център за да постигнем трайно проявление на любов, първо към себе си, а после и към другите. Много е важно да започнем да се обичаме точно такива каквито сме, точно тук, сега и днес.
В този специален час ще наблегнем най-вече на дишането. Ще се запознаем с основни моменти от изпълнението на тази функция и ще обърнем внимание на изграждане на правилни дихателни навици и стойката на торса. Целта е да премахнем физическото проявление на блокажите в този център.
Ще възстановим функциите на  имунната система чрез медитация за стимулиране на хормона Окситоцин (хормона на Любовта), който освен, че подсилва имунитета създава преживяването на интимност, намалява стреса, усилва доверието и като цяло е от съществено значение за постигане на силни и удовлетворяващи връзки 🙂
….и разбира се ще обърнем внимание на Тимусната жлеза,която ще въведем в баланс чрез масаж.
Тъй като баланса и равновесието са основни действащи сили в този център, ще се съсредоточим върху изпълнението на равновесни асани (пози) и ще наблегнем на кратък комплекс за протягане на енергийният център.
Заниманията са напълно подходящ за начинаещи.

Водещи: Деси (Mukha) и Георги Ранчев
Цена: 15лв, карти Мултиспорт важат
За записвания: тел. 0894488809 или онлайн
Сподели