Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 19/01/2017
7:00 pm - 8:00 pm


СИЛАТА НА ИЗБОРА И ЛЮБОВТА, НОСЕЩИ ИЗЦЕЛЯВАНЕ И ЕНЕРГИЙНА СВОБОДА

Или как нашият Избор в тук и сега, променя нашето минало и създава едно ново наше бъдеще!

Запиши се

Каним ви на тази дълбоко трансформираща среща, и нека заедно да осъзнаем по-дълбоко Силата на Избора и Любовта. Защото това осъзнаване ще ни донесе изцеление – изцеление на нашите сърца и тела. Ще ни помогне да се погрижим за себе си и да възстановим нашия баланс.

Ще ни даде Енергийна Свобода!

 

Ще говорим за:

* Новото време и Любовта, която изцелява нас и нашия живот – как да живееш балансиран; как да обичаш себе си; как да сътворяваш живота си, чрез любовта на твоето сърце – инструменти за индивидуална работа.

*  Как нашият съзнателен Избор променя нашата реалност и промяната вътре в нас се случва на момента, носейки ни вътрешна свобода и мир;

* Енергията на твоето Сърце –инструменти за индивидуална работа;

* Мъдростта и Изцеляващата Сила на Любовта – свързване и активиране на свещения животворен златен поток в нас;

 

Ще осъзнаем също така наши ключови блокажи, които са свързани с проявата и увеличаването на любовта в живота ни, и така ако пожелаем ще можем да се освободим от изтощителни модели на лични убеждения и ограничения.

Ще получим важни осъзнавания и отговори за себе си, които ще променят нашето отношение към нас самите и живота ни и ще ни бъдат дадени насоки и практически инструменти, с които да работим и прилагаме в нашия ежедневен живот.

Ще можем да зададем и получим отговори на въпроси, важни за нас и на въпроси възникнали по време на самата срещата.

По време на тези срещи се получават задушевни дискусии с въпроси и отговори, които взаимно обогатяват, допълват и разширяват съзнанието на всички присъстващи.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия.

 

Наталия Накова е духовен консултант и висококвалифициран емпатичен лечител.

Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Запиши се

Сподели