Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/10/2018
7:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


На презентацията ще научите всичко за дейността на „Фън Шуй Академия”. Ще се докоснете до тайните на древното изкуство на месторазполагането – Фън Шуй – което има 5 000 годишна история и се практикува в цял свят от успешните хора.

Ще се срещнете с нейния основател и водещ Фън Шуй специалист Цветозар Мръвков.

Цена: безплатно

Цветозар Мръвков е завършил Културология със степен Магистър. Занимава се с източни практики и култура, като изследва и българските битови традиции. Има атестати от редица международни Фън Шуй организации, сред които „Международния Фън Шуй Форум“, както и „Централната Академия по Фън Шуй“. Автор е на две книги: „Как да практикуваме Фън Шуй в България” и „Българският Фън Шуй”.
Води курсове и обучения по Фън Шуй в целия свят. Чест гост на телевизионни и радио предавания.
Работи върху проекти на сгради, офиси, магазини и домове, провежда индивидуални консултации.

Какво е Фън Шуй

Смята се, че ако едно пространството е структурирано хармонично, енергията в него е благоприятна.

Ако хармонията липсвa, Вселенската енергия става убийствена, превръща се в своята противоположност създава застой или действа разрушително.

Същносттта на практикуването на изкуството Фън Шуй е да уловите потока на благоприятната „Ци“, минаващ през вашия дом или офис и да създадете предпоставки за нейното натрупване.

Изкуството Фън Шуй е начин за култивиране на положителната енергия, наричана „Ци“.

С методите на Фън Шуй можем да подобрим качеството на заобикалящата ни енергия и да вдигнем вибрацията на нашата лична „Ци“.

Използването на Фън Шуй влияе положително върху здравето, късмета и благополучието, но не възприемайте Фън Шуй като метод за бързо забогатяване или главоломен скок в кариерата.

Фън Шуй е система, която дарява живот, пълен с изобилие и блага, лекота, любов, здрави семейни отношения и хармония с природата и обществото.

Всички блага, които желаем, имат своето енергийно поле. Трябва просто да се настроим пространстото и себе си на подходящата вибрация.

 

Сподели