Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/03/2019
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Нежно – забавно – проясняващо – изненадващо… тези думи описват приблизително какво могат да очакват „слушащите“ по време на Флай-пътешествието. Целта е слушащият да се увлече от звуците, да се отпусне истински и напълно, и да се освободи от различни вътрешни натоварвания.

Няма предварително определена програма, музиката и звуците се избират интуитивно в съответния момент, което дава възможност да се достигне до едно много дълбоко отпускане по непознат досега начин.

Досегашният опит показва, че всяко „пътуване“ е уникално и участниците в него често са изненадани – както от дълбочината, така и от вида на вътрешното преживяване – при това независимо дали става въпрос за първо или следващо участие. Сесиите помагат за трансформирането най-вече на онези теми, които неволно се извеждат от подсъзнателното на повърхността. Понякога това е придружено от силно вълнение, но във всеки случай то е непредвидимо и без всякакво участие на разума. Нерядко се преживява някакъв неочакван импулс, който допринася за развитието на личността.

Независимо от факта, че помещението е топло, препоръчително е да се облечете с топли дрехи, да носите спален чувал и/или постелка, тъй като обикновено по време на сесията обмяната на веществата значително се забавя, а когато на човек му е студено, не може да се отпусне напълно.

Нека да трансформираме всичко излишно!

 

Водещ: Йо Дута

Цена: на 30-ти март безплатно

Моля запазете място предварително на 0894488809 или онлайн

Сподели