Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/04/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Този четвъртък ще имате уникалната възможност да се срещнете с Шавасти (Джойн Плейн) – фамилен констелатор от световна величина и автор на 7 книги.
Той идва в България по покана на Деви и ще проведе еднодневна група за работа с лични теми в неделя 15 април. Шавасти е провел множество групи по света, над 8000 лични констелации и трейнинг за фасилитатори на семейни констелации в Южна Африка.

По време на тази среща той ще представи неговият поглед върху работата със семейните констелации и ще отговори на вашите въпроси.

В неделя той ще проведе еднодневна терапевтична група за работа с лични теми, като има възможност за 6 теми, които да бъдат поставени и 3 от тях вече са заети. При по-голям интерес може да се проведе още една група в петък.
Ако желаеш да участваш само като представител можеш да се присъединиш в неделя срещу такса от 50 лв.

Какво значи да поставиш лична тема:

Лична констелация – 250 лв.

Личната констелация е възможност фасилитатора да работи конкретно с актуална тема в живота на човек и да я придвижи към разрешение.

Всеки проблем може да се разгледа през погледа на констелациите, особено ако усетиш вътрешна потребност и нещо те насочи към този метод. Примери за проблеми, които можеш да поставиш са:
* Липсва ми енергия в живота ми.
* Не мога да довеждам нещата до край.
* Разделих се с партньора ми, но не мога да го/я пусна вътрешно.
* Парите ми изтичат.
* Печеля пари и после ги губя.
* Все ме лъжат.
* Чувствам, че животът е несправедлив.
* Чувствам се изоставен/а
* Чувствам се постоянно виновен/а.
* Разделям се с партньорите ми по един и същи начин.
* Не мога да се задържа на работа.
* Чувствам се незабелязан/а.
* Успехът все ми се изплъзва.
* Имам проблеми в общуването с децата си.
* Попадам все на насилници.
* Започвам нещо с ентусиазъм и след това се отказвам.
* Все имам чувството, че няма достатъчно време.
* Не си говорим с майка ми/ баща ми.
* Детето ми почина малко или е мъртвородено или е все болно.
* Чувствам безнадеждност / безпомощност / безсилие.

Всеки носи в себе си една картина, една представа за живота, която може да го движи в посока към успехи или провали. Единственото нещо, което влие на постъпките ни е тази картина, за която ние не сме осъзнати. Това е една дълбока вътрешна картина, която ние сме приели за вярна и тя работи през нас като атрактор на различни външни събития. Тази картина включва нашите нагласи и убеждения, формирани в деството ни, но коренящи се в миналото на нашата семейна система. Има причина нашите родители да са такива, каквито са и децата например не сме тези, които да ги спасяват, упрекват, осъждат и да искат да получат от тях нещо повече от това, което са получили. Често обаче това се нарушава и ролите се сменят, йерархията се обърква и реда в системата се нарушава. От това произтичат неволите и неуспехите в нашият живот, свързани с работа, взаимоотношения, пари, самооценка, родителство.
Констелациите ни дават една нова картина. Една картина, която е част от света на душата и поради това тя не може да бъде разбрана чрез ума. Този нов образ може да намери място в сърцето ни и от това да произтекат положителни промени в посоката на живота ни.
Констелаторът не може да свърши работата на клиента. Той създава и подържа пространството, той използва различни техники и похвати, но той не се намесва в съдбата на клиента.
Разрешението в една констелация и положителният ефект могат да дойдат само ако по-великите сили, като Семейната съвест, Съдбата и Духът позволят това.
Работата на клиента се състои в това да види тази нова картина и да я допусне в сърцето си, от където тя започва да действа. И от закона за привличането знаем, че когато ние излъчим вътрешен импулс навън, привличаме хора, събития, обстоятелства, които са в резонанс с нашата вътрешна картина. Ако излъчваме страх – привличаме крах, ако излъчим надежда – привличаме нова възможност.
Затова ние не търсим непременно щастлив край. Както и в началото на констелацията не знаем до къде ще стигнем. Това е една мистерия, в която се потапяме и се движим стъпка по стъпка.
Обикновено след констелацията клиентът чувства облекчение. За някои промяната може да настъпи на другия ден, за други отнема седмици, месеци, до две години.
Една констелация се разлиства с темпото на възприятие на клиента.

Участие като представител – 50 лв.

Всеки представител ще има възможност да разшири представите си за законите, които движат живота ни, както и евентуално да отработи своя тема чрез констелацията на друг. Изобрът на представители никога не е случаен, а се базира на сходния резонанс между поставената в полето тема и личните теми на присъстващите. Тази опция е чудесна за тези, които желаят да се потопят в това необятно поле, да видят един майсторски работа

Повече информация и записване – 0894488809
info@yogamandala.net

Сподели