Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/10/2018
4:00 pm - 5:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Всички сме чували за растенията на силата, но кои са тези растения? И дали не се оказва, че в крайна сметка всяко растение носи своя сила, магия и послание стига да знаем как да отключим тайните му.
Всички познаваме растения като жълт кантарион или пък бръшлян. Но знаем ли техните послания към нас, знаем ли кои планети ги покровителстват и какво символизират тези уж познати ни растения.
Нека заедно отключим тяхната сила и ги приветстваме в живота ни!
От 20.октомври (16-17.30 ч) Мойрее започва серия от лекции, водещи ни в тези тайнства на Зелената магия. Модулът от лекции е под името „Билки&Магия: Пътешествие из тайните на окултната ботаника“ и ще се провежда веднъж месечно в Мандала. Ноемврийската дата ще бъде на 24.ноември ( 16 -17.30 ч), като всяка лекция е самостоятелна за себе си и не са нужни предварителни познания по темата, донесете със себе само жаждата си за знания!
Светът на билките е изключително интересен, но освен лечебно-медицинските си свойства всяка билка и растение носи в себе си магия.
Заповядайте на това вълнуващо пътешествие из тайните на Зелената магия, за да разберете:
-как по-дълбоко да се свържете с природата и нейните дарове
-за да си отговорите на въпроса какво значи Зелена магия
-за да задълбочите връзката си с растенията
-за да се научите да водите един по-свързан със заобикалящата ви среда живот
Не е нужно да носите нищо освен жаждата си за знания! Очакваме Ви!
Лекцията ще се води от Лора, създателка на Моiree-единственият по рода си проект в България, занимаващ се с изучаване и споделяне тайните на растенията и техните етерни послания към нас и която от години изследва с изумление тайнствата на природната магия и окултната ботаника.
Потопете се и Вие в този зелен свят!
Вход за лекцията: 15 лв
Карти не важат
Сподели