Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/11/2018
7:30 pm - 11:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


С огромно удоволствие Ви каним на едно много специално преживяване, в което ще ни потопи невероятна чилийка Аманда Паз! Тя ще ни поведе в стъпките на дивата експресия на сърцето, известна по цял свят като Биоданса!

Биоданса е един много специален танц, който обещава да ни вкара в невероятно екстатично състояние, което нарекохме Дивата експресия на Сърцето! Това е онова място в нас, което крещи за живот, чувстване и движение!

 

Цена: 50 лв. за един човек/ 80 лв. за двама

Продължителност: 4 часа

Оставете своя имейл при записване и споделете събитието във фейсбук! За да участвате в нашата томбола! Наградата е вечеря с невероятната Аманда Паз!

 

Този танц е нещо повече от всичко, с което сме свикнали. Чрез специални движения и ритми Биоданса ни отвежда до най-дълбокото място в себе си – Същността, която подхранва нашата жизнена енергия, умението ни да се наслаждаваме и увереността, с която грабваме живота си!

В Биоданса не става дума за стъпки, хореография и костюми, а за пълно потапяне навътре и дива експресия на емоцията, извираща от сърцето.

Едно е сигурно, Биоданса ще ни помогне да изразим нашите емоции, светоусещане, висше Аз и вродения ни потенциал за жизненост, креативност, сексуалност, любов и тренсцендентност.

Всичко това се случва в святото пространство на свързването – с нас самите, с другите и с вселената – в синхрон с духа на живота и всички негови манифестации.

Чрез Биоданса не само се СВЪРЗВАМЕ с живота по нов начин, но най-вече – ПРИПОМНЯМЕ СИ КАК ДА ОБИЧАМЕ истински и да изживеем дълбоко УСЕЩАНЕ с другите.

Подарете си невероятното преживяване на Биоданса с Аманда Паз! Елате с приятели или сами! Станете част от това уникално диво парти за разтваряне на сърцата и разширяване на Аз във Света!

 

За повече информация за събитието и записване:

Eкатерина – 0883/493010, email: ekaterinakioseva@gmail.com

Deva Mukta – 0889/202107, email: vesbalabanova@gmail.com

На място в Мандала Йога център, бул. Мария Луиза 58, тел. на рецепция: 0894488809

 

Коя е Аманда Паз?

 

Аманда Паз Сепулведа О‘Раян е родена в екзотична Чили. Тя преподава Биоданса от 11 години в Чили, Аржентина,Бразилия и различни части на Европа. Пътят ѝ в Биоданса преминава през различни етапи, включително 3-годишен проект с Националната Телевизия на Чили, чрез който тя успява да разпространи широко идеите на този танц-преживяване. Аманда е ученик, директен приемник и личен приятел на Роландо Торо, основателят на Биоданса. Има богат опит във воденето на практики за големи групи хора (над 1000 души). Тя организира различни събития и Фестивали по Биоданса, които се фокусират върху съзнанието, изкуството, изразяването чрез тялото и преоткриването на живота. Аманда успешно създава пространство на растеж и зареждане, което позволява на хората да изразят своята истинска същност, да развият напълно своя потенциал и да се свържат по най-здравословния начин със себе си, с други и със заобикалящата ги среда.

Сподели