Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/11/2017
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Имаме ценната възможност, да слушаме автентичния будистки  учител, Ачария Кенпо Рамеш.

На гости в йога студио „Мандала”.

По време на ученията , ще научите:

  • Какво е Буда природата – потенциалът на всеки един от нас;
  • каква е истинската стойност на човешките същества;
  • каква е нашата най-голяма мисия чрез тези човешки тела;
  • будизмът не само като философия, не религия, а много повече от това.
  • как практически в ежендневието как да бъдем осъзнати в действията на тялото и ума.

 

Цена:
Вход: 12 лв и Дарения за Учителя

Водещ:
Ачария Кенпо Рамеш

ЗА УЧИТЕЛЯ:
Уважаемият Ачария Кенпо Рамеш e роден в Кинор, Северна Индия. Kагю линия, Друкпа.
След като завършва образованието си, на седемнадесет годишна възраст, влиза в Манастира Таши Джонг, където прекарва седем години. Там получава учения от Негово Светейшество Камтрюл Ринпоче. След това учи десет години в Централен Институт за Висши Тибетски Науки във Варанаси, Индия, от където идва и неговата традиционна и солидна основа във Ваджраяна Будизма.
Ачария Кенпо Рамеш получава Махамудра учения от почитаемите учители: Кагю Кенпо Цултрим Гятсо и Дзогчен учения от Кенпо Палден Шерап. Също така Махамудра учения от Токден Амтрин, Токден Ачой, получава учения от Негово Светейшество Дорзонг Ринпоче, както и от своя собствен баща и уважаван практик Лама Намдак. Получава трансмисии и емпауърмнът от Негово Светейшество Адю Ринпоче и други гуру.
Ачария Keнпо Рамеш е преподавал санскрит и дарма в Тибетския Университет, също така във Викрамашила Институт и Манастира Джангчуп Чолинг в Покра, основан от Почитаемия Зангпа Ринпоче. Бил е Кенпо (учител) в Нингмапа Манастир в Сарнат. От много години насам, Кенпо Рамеш пътува по света (България и други страни в Европа, Непал, Малайзия, Сингапур, Тайланд, Лаос, Камбоджа), за да преподава Дарма на ученици.
Ачария Кенпо Рамеш е основател и учител – Кенпо – на Фондация Бодичита в Индия, Риварсал, Тсо Пема, където всяка зима, се събират огромен брой хора от района на Хималаите за дарма учения. Центърът за Медитация и Будистки Науки Фондация Бодичита, е отворен за всеки, който е заинтересуван да учи будистки практики. В центъра на Кенпо Рамеш до яз. Копринка, всяка година се провеждат учения, водени от самия него.

Сподели