Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/11/2015
5:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Ако за вас е важно да откриете и реализирате призванието си, да имате успешна и удовлетворяваща кариера; ако сте решени да се откажете от оправданията; ако търсите отговори на въпросите „Как да създам живота, за който мечтая?“, „Какво всъщност е “призвание” и как мога да печеля от него?“, „Как да живея по-вълнуващо?”. Ако искате да реализирате пълния си потенциал и да се наслаждавате на всяка крачка – Кариера Мечта е за вас!

Кариера Мечта цели да ви помогне да създадете удовлетворяваща кариерна реализация в 3 етапа: откриване и/ли прецизиране на Призванието; откриване/създаване на удовлетворяваща реализация спрямо личните ви цели и призвание; създаване на навици и нагласи за успех.

В рамките на работилницата се фокусираме върху създаване на Кариерен план – там, където сте: по средата на кариерата си, в момент на преориентиране или търсене на пълноценна реализация. В рамките на работилницата ще представим Пътят на Мечтите – настолна игра за поставяне и постигане на цели, инструмент за реализиране на създания от вас план.

Кариера мечта е работилница на “Пътят на Мечтите” – система за лично израстване и реализация. “Пътят на Мечтите” е настолна игра за поставяне и постигане на цели, както и серия от семинари, целящи всеки участник да създаде мечтаните кариера, взаимоотношения, както и своето мечтано “Аз”. Философията на “Пътят на мечтите” е, че първата стъпка към хармонична култура и общество е щастливият и удовлетворен индивид.

Вход: 15лв

Сподели