Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/12/2014 - 07/12/2014
10:00 am - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Медитации, светлинни практики, общуване, музика, танци, арт-работилници и коледен базар

Един-Е-Ние е многоизмерно Коледно събитие, на което ще се обединим хора работещи със светлината, тялото, духа, творчеството, самопознанието, за да можем предКоледно да съединим енергиите в едно и заедно с вас да изградим поле на взаимност. В 2-та дни на всеки час ще може да се запознавате с различен преподавател, практик, творец. Целта на всички медитации, настройки, лекции, песни, танци, арт работилници е да се обогатим, разширим и обединим своя спектър на духовно и материално.
България е сбрала толкова много хора, които работят за Светлината. Всеки един от тях носи своя спектър, искра, мисия, която да обогати и даде своята част на Единението, така че докосването до тях и техния опит ще е безценен дар за всеки присъстващ. Чрез общуването и взаимообмена ние заземяваме най-високите вибрации на лекота, доброта, радост и взаимност, за едно предколедно ЕДИНЕНИЕ, в което да усетим истинския дух на Коледа.
От събитието ще може да си тръгнете и с прекрасни подаръците за близките ви и вас самите, изработени от хора, които творят и се развиват в България. На организирания коледен базар ще бъдат представени различни продукти, творчески изделия, уникати, бижута, козметика и т.н.

Всички събрани средства от събитието, които останат след покриване на разходите по организацията ще бъдат дарени.

Очаквайте скоро програмата и списък с хората, които ще участват на коледния базар.

Един-Е-Ние- многоизмерно Коледно събитие
Дати: 6 и 7 декември 2014 – събота и неделя – от 10:00 до 17:00

Място на провеждане: София, Центът МАНДАЛА, бл. „Княгиня Мария Луиза“ 58 (на Лъвов мост), позвънявате на звънеца, за да ви отворят и се качвате на 5-ти етаж с вътрешния асансьор

Вход: 5 лв на ден
Регистрацията се извършва на място.

За информация и присъединяване към събитието : 0896 06 06 65 Деси, abundancemd@gmail.com

Сподели