Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/12/2014
1:00 pm - 3:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Да изненадаме близките си с една по-различно пожелание за празниците – картичкa направена ръчно от вас. Заповядайте на работилницата, където всеки ще получи насоки и идеи да изработи до 5 креативни и оригинални поздравителни картички за семейството и приятелите си.

Два часа ще сме потопени в магията на шарени копчета, цветни хартии, панделки и безброй нестандартни идеи, които да ни заредят с настроение. Елате в работилничката на Дядо Коледа – там под звуците на празнична музика, като истински Елфи, ще споделим заедно радостта и емоцията от ръчния труд и ще заредим с много любов и радост творенията за любимите ни хора.

Такса (включва всички материали) – 20лв.

Моля заявете присъствието си предварително на 0894 488 809; Info@yogamandala.net

Водещ: Тони от TokBobok
Тони е хартиената фея, която ще задвижи магията на работилничката. От години се занимава с различни приложни изкуства. Сътворява разнообразни проекти от хартия, плат и бои. Основател на TokBobok. Голямата й страст са куклите от плат с рисувани лица, както и направата на уникални покани и нестандартни картички. Повече информация и творения от Тони можете да намерите на страницата й във Фейсбук – TokBobok.

Сподели