Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/04/2018 - 22/04/2018
11:30 am - 2:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Специализирано събитие в три модула на тема йога асани и начини на дишане подходящи за бременната жена, използване на релаксации и визуализации за периода, работа с емоциите и страховете, и др., към часовете по йога за бременни в център Мандала.

Посвещаваме времето и пространството на това, с което разполагаме, но сме забравили как да го ползваме по предназначение – деветте месеца в утробата и съзнателния подбор на преживяванията и заобикалящата ни вибрационна среда. И въпреки, че не винаги можем да повлияем върху това какво се случва, можем да изберем с какво отношение да подходим към случващото се,  особено като знаем че това преживяване споделено.

 

Програма за първи модул 15 април 2018 година начало 11:30 часа до 14:00 часа.

* Пренатално възпитание и как бебето учи в утробата

* Силата на положителното утвърждение  – основни похвати и инструменти за ползване: ресурсно състояние, котва, радостен душ, Четирите елемента

*  Диханието – вълшебен ключ

* йога практика за носещи живот в себе си

Програма за втори модул 21 април  2018 (събота), с продължителност от 11:30 до 14:00часа

* йога практика за носещи живот в себе си

* йога и емоции – как да се справим с тревогите и страховете

* подготовка на тялото – упражнения за тазово дъно, упражнения, пози и начини на дишане подпомагащи раждането

Програма за трети модул 22 април 2018 година (неделя), с продължителност от 11:30 до 14:00  часа

* йога практика за носещи живот в себе си

* звукът и неговите вибрации в утробата

* движение и ритъм по седемте енергийни центъра в тяло

(подходящо е за практиката да се изпълнява с дълга пола).

Цена

За модул: 25лв.

При записване за трите модула: 65лв.

Водещ: Калина

Тя обича това, което прави. Любовта ѝ към спорта и активният начин на живот са нейни спътници от най-ранна детска възраст. Тя прегръща йога в живота си преди шест години – тогава бременна с първото си дете. Вдъхновена от ползите на тази система за интегриране на добра физическа и психическа форма на жената по време на бременността и раждането, днес Калина е с повече от три години опит като водещ на практиката за носещите живот в себе си. Специфичните изисквания на бременността, личната трансформация в този период и пренаталното общуване я тласкат да действа със страст в процеса на формиране на ролята на жената – да бъде Майка.

* Семинарът е базиран на авторския тренинг на Росица Божкова (Ука, Пурна) „Носещи живот в себе си“, който повече от 10 години обогатява своя опит в полето на пренаталното възпитание (pre- natal (лат.) – преди раждането) и естествено раждане. Основен инструмент по системата е  книгата-дневник на Росица Божкова “Докато аз и ти сме едно“.

Сподели