Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/07/2017
6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ти си жена, която се вълнува как изглежда, която иска да е красива и да се чувства красиво не просто заради лустрото на грима, нанесен на лицето за някакъв повод. Искаш хубостта да се излъчва от теб като светлина, която се пренася и попива във всички, с които общуваш, в моментите от ежедневието, които имат нужда да бъдат оцветени от твоето нежно присъствие. С една дума ти си жена, която знае, че това да си специална не се постига просто с грим. Иска се нещо повече и то е комплекс от техники, с които ще те запознаем по време на това интересно, супер актуално и изключително практически насочено приятно събитие, което нарекохме „Лятно бюти ателие за жени- Да посрещнем лятото красиви“.
 
В рамките на 2 часа и половина акцент ще поставим върху ценни съвети за най- добра грижа за кожата през лятото. Как да я опазим и да сме красиви за морския сезон, а и след него. Ще научим кои са незаменимите летни продукти, които трябва да присъстват в летните ни бюти куфарчета. Тази информация идва право от Меката на красотата- модните подиуми на висшата мода в световните столици. Носи я корифеят на макиажа- жизнерадостната и чаровна Мариана.
Подготви се с екип за практическата част от йога и фитнес и специален тефтер на красотата, в който да впишеш формулите, служещи разкрасяващо на всяка жена безотказно. Ще поговорим за много елементи от женското здраве и красота. Ще запишеш детоксикиращ режим, включващи здравословни продути, даващи енергия, но и елиминиращи шлаките от нашето тяло. Няколко дихателни техники и трикове за красота и младост ще ти помогнат да постигнеш много повече, отколкото мислиш, че е възможно. Не пропускай това събитие, защото е единствено по рода си, рядко се организира и ще е много полезно и водено от нас:
– Мариана Митева: „ Живея от 17 години в Париж, където съм професионален гримьор-консултант за френски козметични компании като Шанел, Диор и Ланком, преподавам в няколко частни училища и участвам в процеса на създаване на модни ревюта, фотосесии и рекламни кампани. Приемам и култивирам себе си като космополитна личност. Имам късмета да мога да изграждам множествена гледна точка за света, хората и нещата, която е съчетание от българското ми наследство и от френската действителност и начин на мислене, които са моя реалност от дългите години живот там. Всичко това се допълва от многобройните пътувания по света. Обичам да пътувам и опознавам света и хората и за щастие и работата ми ме отвежда до изключителни места и личности. Всичко това ме зарежда и мотивира неимоверно в личностното ми израстване, в търсенето на нови хоризонти и споделянето им с любими хора.“
 
– Десислава Атанасова: „ Обичам хората. Обичам радостта от живота и вярвам, че той е красив. Постигам моето щастие по много начини- усмивка, вяра, йога, творчество, изкуство, спорт, медитация, любов. Не обичам да се ограничавам, защото в този свят има толкова много блага и толкова лесни начини да постигнем целите си. Радвам се да споделям моите лични открития за женската красота и здраве, които всекидневно трябва да се градят. Обичам да давам и да получавам ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ И ХАРМОНИЯ. МОЕТО НАЙ- ГОЛЯМО ВДЪХНОВЕНИЕ Е ДА ВИЖДАМ КРАСИВОТО, ДА ВИЖДАМ ПРЕКРАСНОТО В ДУШАТА НА ХОРАТА И ДА ИМ ПОМАГАМ И ТЕ САМИТЕ ДА ГО ВИДЯТ И ДА ПОВЯРВАТ, ЧЕ Е ТАКА!!!! Убедена съм, че балансът между тялото и духа е онзи ключ, който носи успех на всички нас като еволюиращи личности.“
 
 За въпроси: 0899 774058- Деси Атанасова
 
 Цена: 28 лв.
Сподели