Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/07/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ден след завръщането си от Самотраки, Деви те кани на Самодивска сбирка, за да се свържем с онази творческа сила в нас, която ни разгръща в спиралата на разширението и съзиданието. Това е и енергията, която означава сила или да влезеш в силата си, и ни движи напред по творческия ни път. Да препускаш с Шакти е една освобождаваща и освежаваща вълна, която преминавайки през тялото ни ще ни даде импулс за радост в ежедневието, като ни сприятелява с промяната – естествената съставка на живота. Шакти се почита в Шактизма и Шиваизма като Богиня и представлява активният принцип във вселената или проявяващата се сила на Шива. За Шакти няма лимити– тя е безгранична. Веднъж пробудена, тази духовно – сексуална енергия изважда наяве божествената природа в жените и ги изпълва с опияняващ магнетизъм. Тази енергия дарява радост, възбуда, вдъхновения, блаженство и чрез нея ще разгърнем няколко аспекта на Богинята. Тази практика е за:

  • Всяка жена, която има нужда да се свърже с енергията си
  • Всяка жена, която иска да премине от неудоволетворение към радост
  • Всяка жена, която иска да пораздвижи потоците в тялото си
  • Всяка жена, която иска да слезе от главата в тялото си *Всяка жена, която иска да се свърже с енергията на радостта и блаженството, което може да се почувства през женското тяло

Ако имате йони яйце го носете. Ако нямате и имате желание ще можете да си закупите на място.

Запазете място на 0894488808
Водеща Деви – www.deviflow.com/devi

Цена: 15 лв

Карти мултиспорт важат, карти Мандала важат с 5 лв доплащане

Сподели