Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/01/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


„School of Life Bg“ има удоволствието да ви покани на първата си за новата година, изцяло практическа сесия:

Да сътворим заедно Глава – 2017 година от Книгата на моят Живот.

Няма по-подходящо време от началото на новата година – година ‘1’ – (2+0+1+7), за да начертаем какво искаме да постигнем и да го запишем в Книгата на нашият живот

.

Предлагаме ви цялостен уникален комплекс от енергийни и психични техники и упражнения за програмиране на реалността, основани както на древни мистични знания, така и на най – съвременните психични технологии и психологични науки.

 

Какво ще правим и какво ще постигнем на тази интерактивна, практическа сесия:

– Ще определим КАКВО искаме да постигнем през 2017 като съобразим нашите желания и цели с пътя на душата си.

– Ще използваме няколко техники за определянето на целите си и ще направим проверка.

– Ще надникнем в бъдещето като се допитаме до магическите Таро карти и видим евентуалните възможни резултати.

– Ще се пренесем с машината на времето в края на 2017 и ще разговаряме със самите себе си за вече постигнатите цели, сбъднатите желания, какво и как сме направили.

– Ще подготвим детайлен план за действие: 3-6-9 месеца.

– Ще научим КАК да постигнем нашите цели, как да ги превърнем в намерения и оттам в действия – какви нови умения са ни необходими, какви техники и практики за визуализация може да използваме.

– Ще изработим vision board – карта на нашите желания и цели и/или гърне на желанията, както и как да си направим сами кутията на Бог или Буркан на желанията.

– Ще разберем КАК да програмираме нашето ПОДСЪЗНАНИЕ, нашият най-голям съюзник.

– Ще се запознаем с два от подходите и методите за постигане на нашите цели и сбъдването на нашите желания: НЛП (невро-лингвистично програмиране) и Транссърфинг.

От НЛП ще използваме технологията за постигането на целите, четири-етапният модел за успех и елементите на добре оформеният резултат, а също и мониторинг и следене.

Транссърфингът е метод за управление на реалността, плъзгане през пространството на варианти или трансформиране на потенциално възможния вариант в реалност. Каквото избираме – това получаваме. Главната движеща сила в транссърфинга е НАМЕРЕНИЕТО. Намерението е постигане на единство между душата и разума.
И разбира се, ще завършим с кратка авторска медитация „Книгата на моят живот – глава 2017“ с тибетски пеещи купи.

 

Да не забравяме, че работата в група с по- висока вибрация спомага за повдигането на духа ни, за просветляването на ума ни и зареждането с положителна енергия и балансирането на тялото ни. Тъй като подобното привлича подобно, то нашите положителни емоции и мисли привличат подходящите хора и събития. И от тук, възможността да сътворим чудесата, които желаем.

 

Цена: 25 лв

 

Водещи: Анжелина Гейджър и Glenn Smith

Екипът на „School of life Bg” се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

 

Glenn Smith е един от двамата основатели на “School of Life Bg” – „Училище за живота Бг”.

Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.
Интерактивната част и медитациите се водят от мен, Анжелина Гейджър, другият основател на „School of Life Bg” – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, работа с махало, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов, Вадим Зеланд и др.
Глен и аз работим заедно по School of Life Bg през последните 4 години и съставихме различни модули, почерпихме опит от пътуванията си около света, запознахме се, научихме и събрахме различни духовни и енергийни практики.
Методите които използваме са: медитация, рейки, енергийно пирамидално лечение, пречистване със сол и вода, психотерапия и регресия, репрограмиране на реалността, хипноза, кристална и цветна терапия, настройка на чакрите със звук и кристално легло, ароматерапия, тибетски купи, гонг баня и др.

 

Мисията на основателите е да спомогнат за разпространяването на знанията и практиките на новата епоха до колкото се може повече хора, които са избрали да вървят по пътя на личностното и духовно израстване и просветление.

Сподели