Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/03/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Дакини са тантрични божества, изобразявани като женски проявления на просветлената енергия. В превод „дакини“ означава „тази, която прекосява небето“ или „танцуваща по небето“. По време на тази танцова практика ще използваме елементи от класически и модерен бели денс, йога, пранаяма и специални визуализации за жени. Ще събудим енергията в ниските енергийни центрове и ще я канализираме в цялото тяло. Когато долните чакри на жената са добре балансирани, тя черпи енергия директно от земята – стабилна е, знае какво иска. Когато тази енергия стигне до сърцето и горните чакри, жената става магнит – всичко в живота ѝ се случва с лекота, естествено и спонтанно. С тази практика ще събудим магнетичната си женска енергия, така че всяка от нас до осъзнае силата и сладостта от това да си Жена.

Цена: 15 лв (5 лв доплащане с карта за центъра – карти мултиспорт не важат)

Водещ: Мон

Мон – майка, писател, йогини, ароматерапевт и констелатор. Съчетава много страсти в живота си, но никога не й омръзва да бъде себе си. Обича да открива нови и вълнуващи комбинации от йога стилове и танци, от етерични масла и от хора и преживявания. Носи се по водите на разнообразието и не спира да октрива нови брегове. Единствена котва е нейният блог Goyogaflow, където съчетава всички свои страсти. Нейните практики са дълбоко вкоренени във прана виняса флоу йога традицията и обогатени с пранаями, кундалини йога елементи и танцови похвати. Заедно с Мон ще преоткриеш вътрешната интелигентност на тялото си, която винаги ни води към лекота и разширение.

Сподели