Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/03/2019
11:00 am - 1:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Отново „на сцената“ на център Мандала
практически семинар с тема дишане и емоции.
Практиката е подходяща за всеки триместър от периода на бременността.

Истината е, че макар да дишаме непрекъснато, малцина от нас дишат пълноценно. То е един от малкото автономни процеси на тялото, в които може да се включиш и съзнателно – преминаването към съзнателно дишане може да промени състоянието ти за минути.

Установено е, че повечето хора използват активно само около една трета от капацитета на белите дробове. Така не само, че си даваме по-малко кислород, но и оставяме неиздишани много невентилирани емоции, които се натрупват като напрежение и стрес.
Със сигурност знаеш, че дишането е предпоставка за живот. Йога твърди, че през първите три месеца от бременността, ембрионът няма свое собствено снабдяване с прана (жизнена сила) и е напълно зависим от праната на своята майка. Затова през тези ранни месеци е от голямо значение практикуването на пранаяма (в превод: контрол (яма) над жизнената енергия (прана)).
С тази практика отваряме пространство във времето,  посветено на дихателните йога техники по време на бременността, които освен за да поддържат ума и тялото в добро състояние в този период, са от съществено значение по време на раждането.
Заповядай в център Мандала, на 24.03.2019 г. (неделя),  от 11:00 до 13:30 часа.
Запази своето място на 0894 488 809, или онлайн
Цена за участие 25 лв.
Сподели