Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/01/2019
7:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Да започнем с това – Що е то дишане? Този така неосъзнат процес, които ни дарява с Живот още от първите секунди,когато пристъпваме  към този материален свят, неизбежно ни съпътства през цялото великолепно пътешествие, което правим по тези земи,  за да ни изпрати за пореден от тук, отпращайки ни с една с последна целувка за да се върнем Там… от където идваме и където най-много принадлежим.

Дъха не само ни поддържа живи, той има и потенциала да бъде белият лист, върху, които можем да сътворим всичко, което пожелаем. Можем да се възползваме от този съвършен сам по себе си процес за да се пречистваме , балансираме, енергизираме, лекуваме и въобще да сътворяваме себе-то си в избраната от нас посока.

В тази практика с Деси и Ники ще коментираме задълбочено и осъзнато целият процес по дишане – както на материално, така и на енергийно ниво и ще бъдем въведени в прекрасна Пранаяма (Дихателна практика), в която ще навлезем в техниките за изпълнение на :

  • Коремно и Гръдно дишане – при които ще се научим да дишаме с различни части на белият дроб.
  • Пълно Йогистко дишане – което включва в действие целия дихателен апарат, всяка част на белите дробове, всяка алвеола.
  • КАПАЛАБХАТИ и БХАСТРИКА – тези дихателни техники се използват за прeчистване на кухините, белите дробове и цялата дихателна система, повишават нивото на кислорода във всяка клетка на тялото, подобряват храносмилането, успокочват ума J
  • Нади-шодхана – тази техника е за пречистване на енергийните канали за да помогнем на Праната (животворната енергия) да тече безпрепятствено по цялата структура за да облее с Живот всяка кухина, мускул, кост и въобще всяка клетка.

Заповядайте с удобни дрехи като за йога. Практиката е напълно подходяща за всички, независимо дали практикувате редовно или изобщо не сте практикували дихателни практики или йога, като ще ви помолим да не сте се хранили поне час и половина преди практиката.

Намасте

Цена: 13 лв

Карти Мандала, Мулстиспорт важат, карти Содексо важат с 2 лв доплащане.

Водещи: Деси (Mukha) и Николай Велев

Сподели