Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/01/2017
1:00 pm - 2:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


водещ: Иван Великов

 

Според различните йога системи, в енергийното тяло на човек съществуват общо над 72 000 енергийни канали. Но всички основни йоги системи се обединяват около схващането, че точно 3 са най-основните енергийни канали.

 

Тези три основни канали отговарят на 3 основни смущаващи чувства.

 

Кои са тези 3 чувства?

 

Невежество – това е чувството, което отговаря на централният канал. Основният проблем, който срещаме с него е непознаване на себе си, погрешни представи на себе си.

Другите 2 чувства са Гняв и Желание (вкопчване с привързаност)

 

Когато тези три канала са блокирани, от тях плъзват всички болести.

 

Правейки редовно тази техника от девет изчистващи дишания, ти можеш да държиш каналите си чисти, по този начин ще се предпазиш от болестите и ще преобразуваш тези 3 негативни емоции в положителни такива. Тази техника ти помага да се справяш с тези 3 чувства, които са винаги в теб. Ти не можеш да ги премахнеш, но можеш да ги контролираш, да ги пречистиш.

 

Иван Великов израства в проблемно семейство в Русе. Животът му не започва по най-гладкия начин, с бурни тийнейджърски години, когато както сам казва е бил в най-голямата емоционална дупка в живота си. Случайното попадане на една книга в ръцете му го провокира да потърси промяна промяна. Да потърси себе си.

 

Среща ментор, който му помага бързо да извърви дълъг път в духовния си растеж. Започва да се занимава с йога и да води практики още на 17-годишна възраст. Вече с над 15-годишен опит във философията на йога, преминал през опита на много учители и през собствения си такъв, Иван е възприел мисията си на учител и просветител и изпитва огромно удовлетворение да предава опита и знанията си в йога и тантра на своите ученици.

 

Цена: безплатно

Сподели