Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/11/2016
1:00 pm - 2:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Това събитие е за всеки който е решил да приключи със страховете си. За вас, приятели, които искате по нежен начин чрез дишане и медитация да трансформирате чувствата си на тревоги  в  чувства на вътрешна красота, хармония, творчество.

След  дългото дишане и медитация получавате знанията на вътрешния наблюдател. Вие всички сте безкрайни, божествени Духове и като такива през очите на вътрешния наблюдател започвате ясно и отчетливо да виждате какви са подсъзнателните ви блокажи и проблеми. Чак тогава ще разберете как да приключите с  проблемите в работата, хората и близките ви. И ще имате реално потенциала да подобрите живота си!

Ангела Велкова – треньор на жизнената сила, когато се чувствате подтиснати, потънали, депресирани, объркани, гневни, тъжни или уплашени, аз съм човека, който ще е до вас и ще ви даде вяра, енергия, стабилност и техники с които да изплувате. Завършила съм и действам през  приложна та психология, инструктор по йога, хомеопат и рейки терапевт.

Цена: 14 лв (ако имате карта за посещения доплащате 4 лв)

Сподели