Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/02/2018
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Екстатичните танци са метод да влезем в състояние на активна медитация през ритъма и движенията на тялото. По време на тази практика ще затворим очи и ще се потопим във вътрешната тъмнина, за да видим какви подаръци крие собственото ни подсъзнание.

Няколко дни преди февруарското новолуние ще дишаме и ще се движим с всичко онова, което до този момент сме отбягвали. Ще наблюдаваме телата си отвътре навън и ще ги оставяме да се движат напълно спонтанно. Когато тялото е оставено на собствения си импулс, то може свободно да изрази мисли, чувства и емоции, които дълго сме задържали в себе си. В този процес на преоткриване и освобождаване се крие подаръкът на подсъзнанието. Разбира се, всичко това ще бъде съпроводено от добре подбрана музика.

Кога: петък 09.02. 19:00 часа
Къде: yogamandala
Водещ: Симона
Цена: 13 лв, карти Мултиспорт важат
Предварителното записване е задължително. Запази свето място на 0894488809.

Сподели