Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/04/2018
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Високите нива на стрес създават силно остатъчно напрежение в тялото. Често дори когато сме излезли от стресовата ситуация и сме се справили с нея успешно, тялото ни помни преживяването. Когато дълго време сме под високи нива стрес, коремът ни стои стегнат, раменете са напрегнати, а лицето – в постоянна гримаса. За много от нас това се превръща в нормално състояние. Забравяме какво означава наистина да се чувстваме леки и флуидни в тялото си. Забравяме как сме се чувствали, когато наистина сме били в покой.

По време на тази сесия ще си позволим да се свържем със стреса и всички места, които той владее в тялото ни. Ще си дадем пространство да изразим безпокойството и напрежението през движенията си. Накрая ще притихнем, за да видим какво остава след стреса. Мощен водач в това приключение ще ни бъде музиката.

Екстатичните танци са практика, която цели да вкара ума и тялото в състояние на активна медитация. От тук можем да преживяваме емоции, които в еждневието е лесно да подтиснем или пренебрегнем. През танца си позволяваме да изразим себе си по начина, по който се чувстваме точно сега без да задържаме нищо. За да танцуваме по този начин не е нужно да имаме предварителен опит, дори не е нужно да се възприемаме за добри танцьори. В тази практика няма условности, нито зададени модели, които да следваме. Необходимо е единствено да дишаме, да слушаме музиката и да се отпуснем в това, което се случва сега.

Ползите от този тип движение са много.
• Създаваме по-добра връзка с тялото си
• Намаляваме нивата на стреса
• Стягаме тялото и изгаряме калории
• Изхвърляме токсини от физическото и фините си тела
• Свързваме се с дивата си натура
• Преживяваме усещане за свобода и естествен екстаз, които са напълно достъпни за всички нас

Подари си 90 минути активно движение, медитация, връзка със себе си и накрая – спокойствие.

Практиката се провежда като част от инициативата НеНаСтреса
Кога: 27.04, 19:00
Къде: yogamandala
Водещ: Симона (Goyogaflow)
Цена: 13 лв

Сподели