Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/03/2018
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ден преди пълнолунието във Везни ще се влеем в потока на лекотата. Тези танци ще посветим на връзката ни с елемента въздух, но не през ментала, а през тялото.

Как преживявам лекотата в тялото си?
Кои част от мен често се усещат тежки, замръзнали?
Каква е връзката ми със собствения ми дъх?
Как мога да се свързвам с лекотата и ефирността дори когато срещам предизвикателства?

Ако си готов да преживяваш радостта от спонтанното движение и искаш да се изразяваш автентично през тялото, очаквам те на дансинга!

Екстатичните танци са практика, която цели да вкара ума и тялото в състояние на активна медитация. От тук можем да преживяваме емоции, които в еждневието е лесно да подтиснем или пренебрегнем. През танца си позволяваме да изразим себе си по начина, по който се чувстваме точно сега без да задържаме нищо. За да танцуваме по този начин не е нужно да имаме предварителен опит, дори не е нужно да се възприемаме за добри танцьори. В тази практика няма условности, нито зададени модели, които да следваме. Необходимо е единствено да дишаме, да слушаме музиката и да се отпуснем в това, което се случва сега.

Кога: 30.03, 19:00
Къде: yogamandala
Цена: 13 лв (важат карти Мултиспорт)
Водещ: Симона
Запази своето място на 0894488809

Сподели