Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28/10/2018
10:00 am - 1:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Семинарът разглежда може би най-важната тема за всеки от нас, а именно личното здраве и здравето на близките ни хора. С помощта на Фън Шуй практиките ще променим дома и работното пространство така, че то да ни зарежда енергийно и да подпомага физическото и емоционалното здраве.

Цена: 40 лв / човек до 24 ти Окомври

45 лв след 24ти Октомври

70 лв/ за двата семинара (Фън Шуй : Тайната на финансовото благополучие) до 24 Октомври

80 лв за двата семинара (Фън Шуй : Тайната на финансовото благополучие) след 24 Октомври

Водещ: Цветозар Мръвков – основател на „Фън Шуй Академия“ и водещ Фън Шуй специалист

В антрактите или след края на семинарите ще имате възможност за индивидуални консултации с  Фън Шуй експерта Цветозар Мръвков.

Цветозар Мръвков е завършил Културология със степен Магистър. Занимава се с източни практики и култура, като изследва и българските битови традиции. Има атестати от редица международни Фън Шуй организации, сред които „Международния Фън Шуй Форум“, както и „Централната Академия по Фън Шуй“. Автор е на две книги: „Как да практикуваме Фън Шуй в България” и „Българският Фън Шуй”.
Води курсове и обучения по Фън Шуй в целия свят. Чест гост на телевизионни и радио предавания.
Работи върху проекти на сгради, офиси, магазини и домове, провежда индивидуални консултации.

Какво е Фън Шуй

Смята се, че ако едно пространството е структурирано хармонично, енергията в него е благоприятна.

Ако хармонията липсвa, Вселенската енергия става убийствена, превръща се в своята противоположност създава застой или действа разрушително.

Същносттта на практикуването на изкуството Фън Шуй е да уловите потока на благоприятната „Ци“, минаващ през вашия дом или офис и да създадете предпоставки за нейното натрупване.

Изкуството Фън Шуй е начин за култивиране на положителната енергия, наричана „Ци“.

С методите на Фън Шуй можем да подобрим качеството на заобикалящата ни енергия и да вдигнем вибрацията на нашата лична „Ци“.

Използването на Фън Шуй влияе положително върху здравето, късмета и благополучието, но не възприемайте Фън Шуй като метод за бързо забогатяване или главоломен скок в кариерата.

Фън Шуй е система, която дарява живот, пълен с изобилие и блага, лекота, любов, здрави семейни отношения и хармония с природата и обществото.

Всички блага, които желаем, имат своето енергийно поле. Трябва просто да се настроим пространстото и себе си на подходящата вибрация.

Сподели