Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/09/2018
11:00 am - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Годишният цикъл на Земята се състои от осем космически портала, четири, които съответстват на Слънцето и четири, които съответстват на Луната. Здравето на нашите органични системи е неразривно свързано с движенията на Земята и Вселената, тъй като ние сме съставени от същите съединения.Ще направим серия от осем срещи по време на тези портали като по време на тези срещи ние ще имаме разнообразни дейности, за да се срещнем на различни нива от нашата същност,  които да ни позволят да чувстваме, пречистваме, чуваме, успокояваме, мотивираме, укрепваме, разширяваме и споделяме себе си и духа си в единство между нас и нашите деца.

 

След кратко посрещане с добре дошли ще започнем семинара с йога сесия, за да се свържем с жизненоважния ни източник на живот чрез дишане и асани. После ще продължим с Арт дейност с растения, за да се свържем и настроим към нашата творческа същност и креативност, защото връзката с екологичната био устойчива ръчна дейност ни свързва отново със земното съзнание. Тогава заедно ще създадем пространство за приготвяне на вкусни, хранителни и биологични сурови храни по специални рецепти. След това ще се впуснем в сакрална танцова сесия на свещен кръг, за да се свържем със света на музиката, движенията и ритъма  и да продължим с дълбока лечебна сесия чрез звук и глас за изграждане на самоувереност. И накрая, имаме водена Алфа-Тета медитация, за да ни помогне да намерим по-висше съзнание, съгласуваност и съответствие с енергията на портала на Земята, след което да получим благословията и силата на портала.

 

Мисия

Да достигнем духовно цялостно холистично единство между родители и деца, които се събират заедно, за да отпразнуват живота в радост, осъзнатост, любов и благодарност. Целта на тези срещи е да се намери мирен енергиен поток, който да почиства нашата съшност на всички нива и да повдига духа ни. Като приканваме и захранваме вътрешния ни мир, хармония и любов ние правим така, че всичко в нас, което не резонира с тази вибрация, да се покаже на повърхността и да бъде трансформирано и изцелено.

 

Дата:

Неделя, 23 септември

Час:

11.00 ч. до 17.00 часа

Такса

Възрастни 40 лева

Деца 20 лева

Само първия син/дъщеря заплаща такса. Второ, трето дете е безплатно.

 

Местоположение:

Център за Мандала

Водещи Алая Ловик и Георги Гюров

Алая Кесари Ловик издига духа си в света на меча и фехтовката още от детството си. През последните 20 години тя е представлявала Мексико, спечелвайки няколко национални и международни награди.През годините прави редица проучвания и обучения за шаманизъм, традиционната китайска медицина, местната коренна мъдрост, тантра, будизма Бон и кристално изцеление. Дава лични съвети по Номерология, Астрология, Календара на маите и Системата на Оракула.. Алая дава частно обучение за фехтовка, танцови семинари в свещен кръг, лечебна кристална терапия и води духовни пътувания до Мексико и Перу. Тя се установява в България с дъщеря си, за да популяризира „Фестът на Духа“ със семейства и холистични общности.

 

 

Георги Гюров върви по Пътя на личностното и духовно развитие вече повече от 13 години. През тези години той прави сравнителни проучвания между различните системи за личностно развитие, преминал е през различни практики от различни учения – Йога, Тай Чи, Будизъм, Ню Ейдж, Шаманизъм. Към момента Георги води лекции и семинари на теми свързани с Новата златна епоха, Новия световен ред и еволюцията на душата, има свой йога център и преподава Раджа йога.

 

 

Сподели