Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/05/2015
9:30 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Главното послание на ген ключовете е, че мисията на живота ни е закодирана вътре в нас. Тя е записана в ДНК-то ни, в носещата конструкция на физическото ни тяло. По професия може да сте лекар или алпинист, но какво се крие под това? Какво е качеството, което влагате в това, което правите? И защо правите точно това? Всяко човешко същество е една мистерия. Практическият семинар “Разкрий гения в теб” ще ни помогнем да погледнем дълбоко в нашата лична мистерия, да видим ясно своето автентично Аз и да останем свързани с него. Всеки от нас съдържа тайно послание – гений. Целта на ген ключовете е да отключат гения и да освободят нашето уникално послание навън в света.

За да можем да процъфтяваме в динамичните времена, в които живеем, ние трябва да сме стабилни и добре свързани с автентичното ни Аз, истинската ни същност – нашия гений. Когато разкрием по-висшата цел, която е закодирана в нас, започваме да сияем вътрешно и ставаме свидетели на прозрения. Чрез семинара ще се научим как практически да използваме ген ключовете във всекидневния си живот. Също така, ще научим къде се намира вътрешната ни стабилност и как да сме свързваме с нашия вътрешен гений.

Упражнения по време на семинара:

 • Индивидуални и групови упражнения, за да разберем и да въплътим ген ключовете в ежедневието си.
 • Индивидуална и групова практика от медитации за всяка една от линиите (нюансите на проявлението на ген ключовете) в профила ни.
 • Ще се научим как да трансформираме негативите си модели (сенки) с дълбоко съчувствие и прошка към себе си.
 • Ще се разделим на малки групи от хора, които имат същите линии като нас, за да изследваме и разберем линиите по-обективно.
 • Ще разберете линиите в профила си, които или ще нарушат вашата вътрешна стабилност, или ще я подсилят.
 • Групови и индивидуални упражнения за това как да поканим позитивите си модели (дарбите) в тялото и живота си.

„Разкрий гения в теб“ е възможност за всеки от нас да разгледа себе си по-задълбочено и да открие своята житейска мисия. Този семинар ще се проведе за пръв път в България и участниците в него ще са първите, които ще имат удоволствието да използват мъдростта на ген ключовете, за да поемат пътешествието към своето автентично Аз.

Ранно записване – до 10 Май 2015 г. – 110лв.

Записване след 11 Май 2015 г. – 150лв.

В цената е включено:

 • Присъствие на семинара „ Разкрий гения в теб“
 • Получаване на личен хологенетичен профил
 • 2 кафе паузи
 • 10% отстъпка при включване в други семинари и курсове организирани от Gene Keys Bulgaria

Всеки от вас може да си запише индивидуална среща с лектора на семинара – Андрю Фретуел. На тази среща г-н Фретуел ще ви помогне да вникнете по-дълбоко в своя хологенетичен профил и по този начин да се доближите до своя естествен гений.

Дати за индивидуални срещи: 21, 22, 24 Май 2015г.

 • Продължителост: 80 минути
 • Цена: 140лв

За да запишете своят час за среща, пишете на genekeysbulgaria@gmail.com и/или позвънете на Мария Цветкова 0887 24 31 45.

Сподели