Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 09/10/2014 - 12/10/2014
All Day

Location
Гърция


Водещи: Деви

09 – 12 октомври 2014 г.

Призоваваме ви на октомврийската пълнна луна да се съберем на едно много специално място на Атон, за да изпълним живота си с изобилие, а душите си с радост.

В древността йогите са се оттегляли в пещери, за да постигнат просветление. В днешни дни те каним в 5 звездния лукс на хотел Eagel’s palace на третия ръкав на Халкидическия полуостров, за да изпратим лятото със стил. Днес не е необходимо да се отказваме от комфорта и лукса, за да се почувстваме свързани с Източника. Сега се учим да приемаме даровете на днешното време, като оставаме непривързани към благата и лукса, но без да ги отричаме. Когато отричаме нещо, ние нарушаваме един основен вселенски принцип – този на изключването. Изключвайки нещо от живота си, ние всъщност активираме подсъзнателни механизми, които ни карат да го желаем още по-силно.

По време на тази ваканция ще се фокусираме върху пълното отпускане на морския бряг, благословен от все още топлите слънчеви лъчи като се учим да приемаме изцяло и без задръжки даровете на живота. Много често, съвсем несъзнателно, поради ограничаващите ни модели и вярвания, ние спираме потока на изобилие, който е рожденно право на всеки.

В тези три дни ние ще призовем силата си обратно чрез утвърждения и визуализации, за да се радваме на пълноценен живот. Ще посрещаме деня с йога и пранаяма, а следобедите ще посветим на медитации, релаксации и визуализации, които ще ни помогнат да постигаме всичко в живота си с лекотата на Съ-творци.

Защото всички ние заслужаваме най-доброто. Нека се научим как да го заявим.

Цена: 250 евро, която включва 3 нощувки, 3 закуски и всички практики в истинския лукс и класа на Eagel’s palace.

Транспорт: разпределяме се по автомобили на хората, които разполагат с такива и си разделяме разходите.

Записването става само с капаро от 50 % до 15 септември.

www.yogamandala.net

info@yogamandala.net

0894488808 – Деви

 

Сподели