Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/04/2016
7:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Убежденията са онези становища, в които вярваме. Те се формират у нас понякога още в ранна детска възраст от околната среда, която ни заобикаля, но могат да възникнат и в хода на целия ни живот. Онова, в което вярваме определя общия ни мироглед и трасира стъпките, които правим в живота си, влияе на хората, с които сме склонни да се заобикаляме и рефлектира върху взаимоотношенията ни с тях. Съвременната наука все повече се отваря към тезата, че убежденията са част от основните причини и за заболяванията, от които страдаме. Древните практики и системи отдавна знаят това и имат разработени методики за дълбоко пречистване на блокиращите мисловни и емоционални нагласи.

По време на този 2-часов уъркшоп, първо ще изясним какви са невро-биологичните механизми, по които нашите убеждения влияят върху събитията в живота ни. След това в група ще работим върху блокиращите убеждения на всеки един участник по отделно. С помощта на водещата ще имате възможност да изведете истинското убеждение, което определя нагласата ви в онази сфера от живота ви, в която усещате, че нещата най-много не вървят, там, където се чувствате „най-спънати”. В съвместна работа ще променим блокиращото убеждение и ще създадем противоположно, което да започне да формира нова, по-прогресивна и градивна нагласа у вас. След като преминем през индивидуалните случаи на всеки участник в групата, ще направим дълбока медитация, по време на която всеки ще изчисти старото неработещо добре убеждение и ще го замени с новото и градивно убеждение.

Прибирайки се вкъщи ще имате нова фраза, с която да работите по начин, по който водещата  ще ви обясни, така че вече задвижения процес на трансформация да доведе до промяна на настройката ви, а от там и до позитивна промяна в живота ви.

Тази практика работи, но промените се случват, само ако проявите постоянство и следвате указанията, които ще получите по време на уъркшопа. J

За водещата: Анастасия Манлихер се запознава с философията на йога и нейната практика още когато е на 14-годишна възраст. От тогава до сега не спира да се обучава по теми, свързани с психология, езотерика, древни източни философии, науката за храненето, кинезиология. Бакалавърската й степен е в сферата на психо-соматиката. Анастасия има взети с отличен изпити по дисциплини като анатомия и физиология на човека, обща и детско-юношеска психология, педиатрия, неврология, психиатрия, кинезиология. В момента е докторант отново по психо-соматична дисциплина: „Психология на здравето”, която е адекватния академичен път за квалификация в health coaching – професия, в която специалистът изгражда цялостна програма на своя клиент, по която той да работи, за да възстанови своето психо-емоционално и физическо здраве със средствата на психологията, науките за храненето и движението.

Цена: 17лв.

Време на провеждане: 25 април, понеделник; от 19,30ч. до 21,30ч.

Сподели