Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/09/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Йога и медитация с гонг е древно съчетание на две силно въздействащи древни практики за пречистване и хармонизиране на енергийното ви тяло.Съчетанието на йога асани със звукова терапия ще ви помогне да се освободите от натрупаното напрежение и стрес, ще ви отърси от застоялите мисли и потиснати негативни емоции и ще отвори съзнанието и сърцето ви за новото.
Състои се от 45 мин изпълнение на асани, които отварят енергиините канали,изграждат мост между ума,тялото и дъха.Като тялото стане свободно от напрежение ,релаксацията настъпва много по- лесно и всяко едно наше сетиво е изострено и готово да приема. След приключване на физическата част ще се отпуснете за 45 мин дълбока релаксация под въздействието на  гонга и тибетските купи. Това пътешествие под звуците на лечебните инструменти ще „измие“ по-финито ви тяло, както водата измива физическото.
Вибрациите на гонга и тибетските купи са лечебни, заради простия и изчистен звук, който излъчват. Нашите инструменти са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации в тялото. Когато всичко ненужно е отстранено, изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия Аз. От древни времена хората са използвали,камбаните ,гонговете и тибетските купи,за да хармонизират пространството в градовете си. Практиката е подходяща за всеки,който иска да уравновеси тялото си и биополето си и да направи още една крачка към скрития си потенциал. Медитацията с гонг и тибетски купи освобождава неограничения капацитет на подсъзнанието ни и ни свързва с части от нас, за които не подозираме в ежедневния забързан живот.

Водещ: Йога и звукова медитация – Георги Ранчев

  
Цена: 15лв. Карти Мултиспорт важат, карти Мандала важат с 5 лв доплащане
 
Очакваме ви!
 
„The Gong is the first and last instrument for the human mind, there is only one thing that can supersede and command the human mind, the sound of the Gong. It is the first sound in the universe, the sound that created this universe. It’s the basic creative sound. To the mind, the sound of the gong is like a mother and father that gave it birth. Themind has no power to resist a gong that is well played.“ Yogi Bhajan, Master of Kundalini Yoga

 

Сподели